1 °Ctiszta égbolt
2020. november 25., szerda • Katalin

Különleges ünnepi ajándékkal készül a Zwack

Mariann , 2018. november 20.
A Zwack család számára a karácsony mindig a családról szólt, hiszen bárhol is legyenek a világon, ezen az egy ünnepen mindig összeült a család. Az Unicum idén egy olyan limitált és egyedi Unicum díszdobozzal jelentkezik, amelyet a szeretett személlyel közös fotó díszíthet.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az italmárka idei karácsonyi kampánya középpontjában a családi értékek kerültek, ugyanis most bárki rákerülhet - akár szeretteivel együtt - az egyedi Unicum díszdobozok egyikére. 100 szerencsés, akik november 30-ig feltöltik fotóikat az Unicum karácsonyi weboldalára, azok megnyerhetik a személyre szabott egyedi díszdobozokat.

Ha nem szeretnél lemaradni a különleges ajándékról, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni december 14-én vagy 15-én személyesen a budapesti Zwack Mintaboltba, ahol szintén megvásárolható az egyedi díszdobozos Unicum. Ezeken a napokon egy különleges pincetúrán is részt vehetünk a Soroksári úti Zwack Múzeumban. A túrákat Zwack Sándor, Wossala Rozina, Kánya Kata, Marsalkó Dávid és apukája fogja vezetni. A túrára a jegyek korlátozott számban kaphatóak.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!