13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Kreativitás, csillogás, jégvarázs - itt a Praktiker karácsonyi kollekciója

2019. november 05.
12.0581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Alig másfél hónap múlva már itt a karácsony, így a legtöbb üzletben már kaphatóak a karácsonyi kollekciók és dekorációk, úgy mint barkácsáruház, ahol idén a kreatívkodásé lesz a főszerep, valamint a csillogó-villogó kiegészítőké.

A Praktiker idén is nagy hangsúlyt fektet az adventi időszakra, és már most kaphatóak áruházaiban a különböző karácsonyi kiegészítők, mint például a díszek, dekorációk, műfenyők, világítások és a kreatív eszközök.

Egyre menőbb a saját kézzel készített kopogtatók, asztali díszek, melyekhez minden alapanyagot megtalálhatunk a barkácsáruház polcain, ráadásul ezeknek a többsége magyar gyárból érkezik.

Tobozok, díszek, koszorúalapok is megtalálhatóak az áruházban

Tobozok, díszek, koszorúalapok is megtalálhatóak az áruházban


Színek terén az arany már kevésbé menő, helyette inkább a rózsaszín, a fémes és a csillogó színek a meghatározók. Megjelent a jégvarázs ihlette színvilág is, mely főleg kék és fehér színekből áll, valamint csillogó felületekből. A manók és a diótörő figurák továbbra is kelendőek, de idén megjelentek már a baglyok is. Ezen kívül található az áruház kollekciójában egy doromboló macska figura, mely tényleg doromboló hangot ad ki magából.

A doromboló macska igazi favorit lehet

A doromboló macska igazi favorit lehet


A fények és a világítás is sokat fejlődött az évek során, manapság pedig az egyik legnagyobb újdonságot az applikációval, ezáltal okostelefonnal vezérelhető fényfüzérek képviselik, ezek lehetnek az idei slágertermékek. Másik ilyen világító termék a fáklya izzó, amit bármilyen lámpatestbe belerakhatunk és hangulatos fáklya égését fogja imitálni. A műfenyők továbbra is slágertermékeknek számítanak, egyre többen ruháznak be rájuk, ráadásul most már szilikonból készült műfenyőt is vásárolhatunk, melynek egyik legnagyobb pozitívuma, hogy mosható, így nem fog porosodni.

A rózsaszín és a fémes színek a legmenőbbek

A rózsaszín és a fémes színek a legmenőbbek



Szilikonból készült műfenyő praktikusabb

Szilikonból készült műfenyő praktikusabb



Klasszikus színek és formák továbbra is maradnak

Klasszikus színek és formák továbbra is maradnak