13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Közel 50 évet várt élete szerelmére

2014. május 27.
1.9071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztően romantikus történetet hozott nyilvánosságra a Daily Mail magazin, akik egy olyan idős szerelmes pár történetét ismertették meg a nagyvilággal, akik egy fél életet vártak egymásra.

A 66 éves Alan Crotty és a 63 éves Cathy Roberts ugyanis még tinédzserként ismerkedtek meg egymással, igazi, lángoló szerelem gyúlt közöttük, sőt mi több, az akkor 21 éves Alan el is jegyezte 18 éves barátnőjét, de sajnos a nagy szerelem csak két évig tartott, és végül szakítottak, Cathy pedig nem sokkal később férjhez ment, akivel 10 évet élt együtt.

Alan szerint amikor élete szerelme megházasodott, a szíve megszakadt, mert soha nem tudta elfelejteni gyermekkori imádottját, nem is szeretett bele más nőbe, agglegényként élte életét.

Egy barátjuk közbenjárásával azonban a pár közel 50 évvel később ismét egymásra talált, így újra elkezdtek randizgatni, és 43 évvel azután, hogy útjaik elváltak volna, előbb szerelembe estek, majd ismét eljegyezték egymást, a napokban pedig esküvőjüket is megtartották.

Cathy Robert könnyek között mesélt az újságíróknak, hogy már nem is érti, miért szakított annak idején párjával, mert soha nem volt közöttük különösebb konfliktus, sőt mi több, most olyan minden, mintha soha nem szakítottak volna, csak újra elkezdték ott, ahol abbahagyták. Igaz, közel 50 évnyi kihagyást követően!