9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Kövekkel dobálták a pandákat a Pekingi Állatkertben

2019. július 16.
4.4661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben a Fővárosi Állatkertben támadtak meg egy ritka teknőst, most pedig az egyik kínai magazin számolt be arról, hogy a Pekingi Állatkertben turisták az egyik legnagyobb pandát kövekkel kezdték el dobálni, mert az nem csinált semmit.

Döbbenetes és egyben felháborító történetről számolt be a South China Morning Post, miszerint nemrégiben az egyik legismertebb kínai állatkertben az egyik legnagyobb pandát, név szerint Manda Da-t, két turista kisebb kavicsokkal kezdte el dobálni, ugyanis a turisták túlságosan unalmasnak tartották azt, hogy az idős panda csak egy helyben fekszik és alszik.

Szerencsére a kövek nem okoztak sérülést a pandának, de felébredt rá.

Az állatkert szóvívője elmondta, hogy amint észlelték a történteket azonnal a panda segítségére siettek és leállították a turistákat. A szóvívő továbbá azt is megígérte, hogy a jövőben további intézkedéseket tesznek, hogy ilyen többet ne fordulhasson el. Az esetről egyébként egy videófelvétel is készült, melyet már több mint 100 millióan láttak.

South China Morning Post, miszerint nemrégiben az egyik legismertebb kínai állatkertben az egyik legnagyobb pandát, név szerint Manda Da-t, két turista kisebb kavicsokkal kezdte el dobálni, ugyanis a turisták túlságosan unalmasnak tartották azt, hogy az idős panda csak egy helyben fekszik és alszik.'>