7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Körbejártuk a megújult Danubius Helia és Béke hoteleket

2018. június 03.
8.2531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben mutatta meg a sajtó számára is a Danubius szállodalánc két budapesti hotelének megújulását.

Modernizálták a Danubius Hotel Helia közösségi tereit, valamint egy új bisztrót is nyitottak, továbbá felújításon esett át a Radisson Blu Béke Hotel is.

A Hotel Helia április közepén nyitotta meg vendégei előtt csodásan felújított közösségi tereit, valamint az új bisztrót, a Yellow Bistro & Bart. A teljes lobby esztétikailag és funkcionálisan is megújult, így összhangba került a 2017-ben átadott konferenciaszinttel. A különböző stílusban kialakított lounge-ok között minden vendég megtalálja a számára legtökéletesebbet.

Körbejártuk a megújult Danubius Helia és Béke hoteleket - 2. kép


A Piano Lounge hangulatos kandallója mellett az esti beszélgetések válnak még kellemesebbé, míg az Atrium Lounge csendes sarkaiban kedvenc könyvünkben, addig a lobby egy-egy pezsgő szegletébe vonulhat vissza az ember. Az új Yellow Bistro & Bar választékában egészséges és gyorsan elfogyasztható ételeket találunk, például ízletes szendvicseket, péksüteményeket, valamint a különleges Yellow Cake-et. A Yellow Bistroban a la carte étkezésre is van lehetőség, legyen szó akár egy könnyed salátáról, akár egy szaftos steakről.

Körbejártuk a megújult Danubius Helia és Béke hoteleket - 3. kép


A Radisson Blu Béke Hotel több hónapos munkálatok befejezése után 2018. április 20-án nyitotta meg felújított közösségi tereit és adta át megújult szobáit, melyekről korábban már beszámoltunk. Felújításra került a gyönyörű Zsolnay kávéház is, amit már a körútról közvetlenül is megközelíthetünk. Bemutatkozott a brinner - "breakfast for dinner" - különleges gasztronómiai élmény is, melynek során a reggeli elérhető a nap bármely szakaszában a nyitvatartási idő alatt.

Körbejártuk a megújult Danubius Helia és Béke hoteleket - 4. kép


Körbejártuk a megújult Danubius Helia és Béke hoteleket - 5. kép