2018. szeptember 20., csütörtök • Friderika

Kómában fekvő lányának képével harcol a drogok ellen egy 49 éves anyuka

Brauny , 2017. augusztus 16.
Cheryl Towery elképesztő tragédiák sorozatán ment át 22 éves kislányával, aki kábítószer-túladagolás miatt került mesterséges kómába néhány nappal ezelőtt, miután Elaina egy gyorsétterem mellékhelyiségében valamilyen kevert heroint lőtt be magának.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A kábítószer olyan rossz hatással volt szervezetére, hogy azonnal eszméletlen lett, és bár az orvosok megpróbáltak segíteni rajta, a drog akkora károkat okozott a szervezetében, hogy a jövőben már csak és kizárólag gépekkel tudták volna életben tartani őt, ezért édesanyja döntött.

A detroiti kórház orvosaival közösen Cheryl ugyanis arra kérte a dolgozókat, hogy miután lefotózták lányával, és elbúcsúzott tőle, kapcsolják le a gépekről, mert annyira károsodott az agya és a létfontosságú szervei is, hogy soha többé nem lehetett volna már teljes értékű ember.

Kómában fekvő lányának képével harcol a drogok ellen egy 49 éves anyuka - 2. kép

Elaina élete egyébiránt már 2010-ben félrecsúszott, amikor először drogokkal kezdett élni, majd pár évvel később nem kívánt terhességből gyermeke is született - a ma 5 éves Christopher -, aki mellett a lány prostitúcióval kereste a kenyerét.

Édesanyja szerint az egyetlen lánya, a legjobb barátja hagyta itt, ezért élete hátralévő részében minden erejével azon fog dolgozni, hogy történetével és kómában fekvő lánya fotójával elrettenti a fiatalokat a droghasználattól, és felnyitja a szülők szemét arra, hogy vegyék észre és időben lépjenek, ha problémát tapasztalnak gyermekükkel.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!