13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Kisebb családi botrány lett, miután a DNS-teszt bizonyította a családról, hogy nem olaszok

2018. november 26.
21.3131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztő családi kiborulásról számolt be egy amerikai nő a Twitteren keresztül, ahol több bejegyzésen át taglalta, hogy az apja konkrétan kiborult, amikor megtudta, hogy a családjában egyáltalán nincsenek olasz felmenők, mint ahogyan azt ő gondolta.

A beszámolót író lány szerint apja testvére készítette el a DNS-tesztet, mely bizonyította az olasz vér hiányát, amit annyira szívére vett az apuka, hogy teljesen kikelt magából, és olaszul kezdett el ordítozni a bátyjával, hiszen mint kiderült: svájci vér folyik az ereikben.

Az apa annyira kétségbe esett, hogy rögtön a térképet és az internetet kezdte el böngészni azzal kapcsolatban, hogy kiderítse: éltek-e Svájcban olaszok, azonban hisztériáját a család nem könnyítette meg, hiszen a hírt hozó nagybácsi közben folyamatosan jódlizott a konyhában.

Az esetről beszámoló lány szerint ez a kis családi perpatvar nagyon vicces volt, sőt mi több, gondoskodik arról, hogy a karácsony se teljesen el kapcsolódó poén nélkül, ezáltal apját biztosan egy svájci csokoládéval lepi meg az ünnep alkalmából.


november 23.

? ???? buzzfeed owes me money for this???? (@queenozymandias) 2018.'>