13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Kínában tudják, hogy mit érdemelnek az ártatlan állatok gyilkosai

2018. január 30.
1.6851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Egy túlzás nélkül brutális és kegyetlen videó látott napvilágot a napokban egy kínai videómegosztón keresztül, aminek jóvoltából megbizonyosodhatunk arról, hogy az ázsiai országban statárium során látják el az ártatlan állatok gyilkosainak baját.

A felvétel egy elpusztult kutya snittjével indul, majd csakhamar brutalitásba vált, lévén az látható rajta, amint egy férfi egy kapuhoz kikötözött nőt egy erős faággal ütlegel, ami elsőre talán ijesztőnek tűnik, de a nő igencsak rászolgált a megaláztatásra.

Amint ugyanis a videó leírásából kiderül, a kérdéses nő korábban egy mérgezett nyíllal megölte az ártatlan ebet, a felvételen látható férfi szeretett kutyáját, méghozzá abból a célból, hogy egy helyi étteremnek értékesítse azt.

Bár Kínában egyre kevesebb étterem árul kutyahúst, és a társadalom is egyre inkább elítéli ezt a szokást, ellenben még így is gyakran esnek ártatlan ebek hasonló incidens áldozataivá, azonban odakint legalább tudják az emberek, hogy mit érdemelnek az állatkínzók, illetve azok, akik ártatlan állatokat ölnek.

Figyelem! A következő képsorok a nyugalom megzavarására alkalmasak! Csak erős idegzetűeknek!!!!!