2019. január 20., vasárnap • Fábián, Sebestyén

Kínában bármi megeshet: egy kereskedő 900km-t utazott, hogy megverjen egy törékeny nőt

Brauny , 2018. január 10.
Kis túlzással elképesztő történet látott napvilágot Kínából, a Beijing Times beszámolója szerint egy ottani internetes áruház kereskedője ugyanis néhány nappal ezelőtt állítólag csak azért utazott közel 900 kilométert, hogy móresre tanítsa egyik panaszos vásárlóját.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A sajtó által csak Wang néven emlegetett kereskedő ellen egy nő tett panaszt azok után, hogy rendelése nem érkezett meg időben, ami annyira megviselte a vélhetően mentális problémáktól szenvedő férfit, hogy folyamatosan fenyegetni kezdte a nőt üzenetekben és telefonon keresztül egyaránt.

Sőt mi több, a férfi továbbment, és közel 900 kilométernyi utazás után személyesen is felkereste a nőt, akit csapdába csalt egy rendelésének átvételéről szóló üzenettel, azonban a csomag helyett csak a dühös férfi várta őt, aki elképesztő módon rontott neki a törékeny leányzónak, ezáltal ütötte és rúgta, mint egy komplett őrült.

Az esetet az egyik térfigyelő kamera rögzítette, így a szörnyű pillanatokat az alábbiakban meg is nézhetjük, de mivel a kínai törvények egészen mások, mint a nyugatiak, ezért arra a beszámolók sem tudtak egyértelmű választ adni, hogy emiatt a férfi egyáltalán rendőrség elé kerülhet-e.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!