7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Kiengedtek egy rabot a börtönből, mert közel 50 napig visszatartotta a székletét

2018. március 08.
7.1231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A 24 éves Lamarr Chambers-t még január 17-én vették őrizetbe és küldték börtönbe azért, mert egy rendőri igazoltatás során nagyobb mennyiségű drogot nyelt le, de mivel ezt a hatóság nem tudta bizonyítani, ezért őrizetbe vették a férfit annak reményében, hogy ami lecsúszott, az egyszer úgyis kijön belőle.

Lamarr azonban megmakacsolta magát, és már a kezdetek-kezdetén jelezte, hogy nem hajlandó elmenni WC-re, de a hatóságok türelmesen vártak, hogy úgyis megtörik a jég, azonban nem ez történt, a férfi ugyanis inkább nem evett és nem ivott, illetve nem volt hajlandó üríteni.

Miután ügyvédje felhívta a bíróság figyelmét arra, hogy védence állapota rendkívüli módon megromlott, vagyis vélhetően inkább meghal, minthogy elmenjen WC-re, 47 nappal a letartóztatása után kiengedték a börtönből, hogy egy közeli kórházba szállítsák.

A férfi természetesen továbbra is előzetes letartóztatásban marad, azonban a kórházban lehetőség van arra, hogy infúzión keresztül táplálják és olyan szereket adjanak be neki, melyek garantáltan meghozzák majd számára az ingert.