13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Karácsonyi könyvek kicsiknek - könyvajánló

2020. december 13.
33.4651
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A gyerekeknek általában a szülők valamilyen játékot vásárolnak karácsonyra, de idén a játékok mellé kerüljön néhány könyv is. Mai cikkünkben ajánlunk néhány karácsonyi könyvet, egészen kicsi korosztálytól a nagyokig.


Csengő-bongó karácsony

Ha egy kisbaba van a családban, akkor egy ilyen csilingelő mesekönyvnek egészen biztosan örülni fog. A könyv természetesen gyönyörűen illusztrált képekkel van tele és egy kedves kis verssel. A kicsik odáig lesznek a száncsengőt idéző csilingelő könyvért. (Napraforgó kiadó)

Karácsonyi kirakóskönyv

A kicsit nagyobbak, akik már kedvelik az interaktív játékokat, ez a kirakóskönyv nagyon jó választás lesz. Kirakhatják a Mikulást vagy más karácsonyi tematikájú képeket. A könyv négy darab 2×2-es kirakót tartalmaz, amit újra és újra kirakhatnak majd a karácsonyfa alatt a kisebb gyerkőcök. (Napraforgó kiadó)

Karácsonyi történetek

Ez a könyv igazi klasszikussá válhat, hiszen több kedves történetet is tartalmaz a karácsonyról és annak szelleméről, emellett kreatív ötleteket is ad a nagyobbaknak. Ilyen ötlet például egy karácsonyfadísz vagy valamilyen adventi dekoráció. A történeteket akár egész karácsonykor olvashatja az egész család. (Napraforgó kiadó)

Karácsonyi könyvek kicsiknek - könyvajánló - 2. kép

Együtt a vírus ellen - Koronavírus? Tűnj el!

Talán a kicsik nem nagyon értik, hogy miért kell maszkot hordani vagy miért kell annyiszor kezet mosni. Ez a könyv nagyszerűen bemutatja, illusztrálja és elmagyarázza a kisebbeknek, hogy mi is az a koronavírus és miért olyan veszélyes. Miért nem találkozhatnak most a nagyival és a nagypapival. Ez a könyv hiánypótló a mesekönyvek között. (Napraforgó kiadó)
1 hozzászólás

Móni

3 éve, 7 hónapja és 18 napja

Aranyos könyvek. Támogatom, hogy a gyereknek vegyünk minél több könyvet. Szeresse őket.

válasz erre