9 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Karácsonyi ajándékötletek: Mit vegyünk a férfiaknak? - 4. rész

2013. december 22.
3.3801
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
bunny profilja, adatai
bunny
Korábbi ötleteink pozitív fogadtatása után úgy gondoltuk, hogy egy különlegesebb és személyre szabhatóbb tárgyakat felvonultató bejegyzéssel örvendeztetünk meg titeket, melyben néhány esetben csak támpontként szeretnénk szolgálni, annak érdekében, hogy saját kreativitásotoknak köszönhetően a lehető legjobb ajándék szülessen meg. Ha egy szóval kéne megfogalmazni a cikkben leírt tárgyakat, akkor talán a kiegészítők szó lenne a legmegfelelőbb, hiszen olyan termékek fognak szerepelni az elkövetkezendő sorokban, melyek praktikusak és hasznosak is. Természetesen annyi jó dolog van a világon, hogy még nekünk is nehéz megtalálni a megfelelő alapot, pedig ha magamból indulok ki, akkor egy-egy vásárlás során olykor akadnak nehéz szülések.


Első ajánlatunk azok számára lehet egy jó ötlet, akiknek párja főként irodai munkát végez, illetve az üzleti életben tevékenykedik. Ilyen esetekben egy toll is sokat jelenthet, hiszen egyrészt párunk kitűnhet vele a tömegből, másrészt az esetleges tárgyalópartnerek is azonosíthatják urunkat az általa használt minőség alapján. Szerintem nem kell bemutatni nektek a nagyobb tollmárkákat, így egy irodai kellékeket árusító boltban széles választék áll majd rendelkezésetekre.
Nagyszerű ajándékötletek!

Nagyszerű ajándékötletek!


Ugyan ezt a felfogást képviselheti egy névjegykártyatartó is, melynek anyaga és kialakítása is sokat árulhat el párunkról. Találkozhatunk fém és bőr külsővel is, a megfelelő kiválasztásában reméljük segít majd az a bizonyos női megérzés.

Egy jó bor!

Egy jó bor!


Egy jó bor legalább akkora értéket képviselhet, mint egy minőségi toll, így ezt az opciót is figyelmetekbe ajánlanánk. Szerencsére az utóbbi években igencsak nagy kultusza lett a minőségi borászatnak, így számos olyan terméket is meg tudtok vásárolni, melyek már Önmagukban is minőséget és gondoskodást képviselnek. A bor után folytassuk újabb kiegészítőkkel, ezúttal egy viszonylag drágább kategóriában. Ha úgy érezzük, hogy párunk megajándékozására tudunk viszonylag nagyobb összeget fordítani, akkor egy minőségi óra is jó választás lehet. Igaz, hogy mobiltelefonok korszakát éljük, ám nagyon sok férfi ragaszkodik még mindig a hagyományos karórához. Az órák esetében is igaz az, amit a névjegykártyatartónál átvettünk, tehát elég nagy különbségekkel találkozhatunk az egyes típusok között. Én azt gondolom, hogy érdemes egy olyan márkát választani, melyhez esetleg később kaphatunk más anyagú szíjat is, így egy bőr órából párunk könnyen varázsolhat fémszíjasat.

Akinek párja már átváltott a mobilos órára, van még egy viszonylag különleges ajándék. Ez nem lenne más, mint a karkötők széles választéka, mely tényleg sok anyagot vonultat fel. Ráadásul ebben a szegmensben is érződik a divat hatása, így lehet, hogy érdemes lenne az aktuális divatot figyelembe venni. Ebben a témában inkább egy munkán kívüli használatosabb tárgyat ajánlanánk, mégpedig a Cruciani karkötőit. A termékcsaládon belül is, mi a 4 levelű lóherékkel tarkított változatot ajánlanánk, mely például fekete színben divatos kiegészítőként szolgálna urunknak akkor, amikor szabadidejét tölti. Külön öröm lehet ha a család többi tagja is rendelkezik hasonló karkötőkkel, hiszen ez az összetartozás jele is lehet.

Különleges ajándékcsomagok!

Különleges ajándékcsomagok!


Természetesen számos olyan kiegészítő van, mely az ajándékunk egy részét képezheti. Ilyen lehet például egy egyedi kulcstartó, melyben az egész család vagy a gyerkőcök kaphatnak helyet. Itt említeném meg, hogy a fentebb említett termékek esetében gravírozás az, melynek segítségével teljesen egyedivé tudjuk varázsolni ajándékunkat. A megfelelő szöveg megtalálása lehet a legnehezebb feladat, miközben az ilyen szolgáltatásokért felszámolt árak nem számítanak túl magasnak.
4 hozzászólás

csillucs

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

Tesóm kapott egy névre szóló bort, remélem örül majd neki mosolygó smiley

válasz erre

Gucci

11 éve, 2 hónapja és 19 napja

jó az a névjegykártyatartó

válasz erre

zsebibaba

11 éve, 2 hónapja és 19 napja

Crucianit hordhatnak a pasik is? Nahát!

válasz erre

pilótakeksz

11 éve, 2 hónapja és 19 napja

De jó ajcsik, mondjuk én már megvettem mindent :-)

válasz erre