12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Karácsonyi ajándékötletek: Mit vegyünk a férfiaknak? - 3. rész

2013. december 21.
3.1241
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
bunny profilja, adatai
bunny
Első bejegyzésünk után reméljük, hogy alig vártátok már a rövid sorozatunk következő részét, melyben ezúttal a szépségápolás témakörét feszegetjük, méghozzá lehetséges ajándékötletek után kutatva. Ehhez a témához olyan nagy nevek nyújtottak nekünk segítségét, mint a Lush Cosmetics és a Nivea, így biztosak lehettek a sikerben. Azért azt nem árt megemlíteni, hogy a férfi esetében a szépségápolás még mindig kényes téma, de a mi legnagyobb örömünkre ez egyre megdőlni látszik.


A férfiakat leginkább komplett csomagokkal érdemes lenyűgözni, hiszen ők nem szeretnek mindent külön összeválogatni, ráadásul így mi is megtudjuk határozni számukra a megfelelő irányvonalat. A Lush Cosmetics is kínál ilyen csomagokat, melyek közül kettőt emelnénk ki. Az első a Woweee névre keresztelt összeállítás, melyben olyan termékek találhatóak, amik egy fárasztó nap után is felélénkítik szívünk választottját. A csomagban tusfürdő, tusfürdőzselé, szappan és gyurmaszappan is helyet kapott. Szerintünk a friss gyümölcslevek keverékének erejével ható Whoosh tusfürdő és a citrusos Red Fun gyurmaszappan lesz a két kedvenc, így a későbbi ünnepek idején is nyugodtan tudtok majd a Lush-ra hagyatkozni.

Woweee és a Party Time Goodies ajándékcsomagok

Woweee és a Party Time Goodies ajándékcsomagok


Második csomagunk a Party Time Goodies nevet viseli, melyet a kialakítása is hűen tükröz. A benne található termékek pedig a bőr szépségéért és párotok frissességéért tesznek meg mindent. A grapefruit erejével ható Happy Hippy tusfürdő valóban képes arra, hogy egy boldog hippit varázsoljon uratokból.

Említettük már, hogy a férfiak szeretik azt, amikor egy komplett csomaggal lepik meg őket. Ehhez nem muszáj nekünk is egy kész csomagot vásárolni, hanem mi is összeállíthatunk egyet általunk válogatott termékekből. Ehhez a Nivea termékei nagyon nagy segítséget nyújtanak, hiszen nemcsak a női termékek esetében rendelkeznek hatalmas kínálattal, hanem bizony a férfiak nyelvét is jól beszélik. Frissítő és illatos tusfürdőkkel a Nivea kínálatában is találkozhatunk, ilyen például a Nivea Man Sensitive Shower Gel is, ám van egy olyan szépségápolási szegmens, ahol rendkívül sikeresek a férfiak körében. Ez nem lenne más, mint a borotválkozás területe, ahol a Nivea Man Sensitive borotva gél a férfiak egyik kedvence, hiszen gél formájának köszönhetően sokkal egyszerűbben és gyorsabban fel tudják vinni arcukra a férfiak.


Nivea ajándékcsomag

Nivea ajándékcsomag


Borotválkozás után is kezelik uraink a bőrüket, ehhez pedig nagy segítséget nyújthat a Nivea Man Sensitive borotválkozás utáni arcápoló, mely nemcsak megnyugtatja bőrüket, hanem a reggeli puszinál a mi kedvünket is feldobja majd férfias illatával. A Sensitive család tagjait férfi kollégánk is kipróbálta. Elmondása szerint, az ő érzékeny arcbőrét is tökéletesen ápolta borotválkozás után az arcápoló. A tusfürdőnek nem volt különleges illata, de szintén puha tapintású lett a bőr fürdés után.

A borotválkozás témaköréhez tartoznak a borotvák és borotvakészülékek is, melyek szintén remek ajándékok lehetnek. Egy minőségi elektromos borotva sokat gyorsíthat uraink reggeli készülődésén, valamint a bőrüket is sokkal jobban kíméli, mint olcsóbb társaik. A hideg idő azonban nemcsak az arcukat, hanem a kezüket is igénybe veszi, így a kézápolás is nagyon fontos. Mi az SOS Hand Balm - Repair & Care kézkrémet ajánljuk nektek, hiszen az extra száraz bőrből is érzékien puha felületet varázsol. Tesztelésünk során, nekünk bevált.

A parfüm mindig, minden helyzetben jól jön, ezért ajánljuk a Lush Dirty unisex parfümjét, mely erőteljes fűszeres illattal rendelkezik. Keveset érdemes belőle használni, ugyanis nagyon tartós, reggel egy fújás és egész nap érezni fogod a fodormenta, a kakukkfű és a tárkony illatát. Ha párod fejfájós, akkor ne vegyél neki ennyire intenzív illatú parfümöt, mert bizony megfog fájdulni a feje hamar.

Dirty parfüm

Dirty parfüm


A Nivea termékeit az összes nagyobb drogériában, saját üzletükben és szinte a legtöbb bevásárlóközpontban is megtalálhatjátok, míg a Lush Cosmetics termékeit az alábbi üzletekben vásárolhatjátok meg.

Reméljük ismét hasznos ötletekkel szolgálhattunk nektek. Mindenkit arra buzdítunk, hogy ismerve párja igényeit, kreatívan válogassa össze a gyártók termékeit, kérdéseiteket pedig ne tartsátok magatokban.
bejegyzésünk után reméljük, hogy alig vártátok már a rövid sorozatunk következő részét, melyben ezúttal a szépségápolás témakörét feszegetjük, méghozzá lehetséges ajándékötletek után kutatva. Ehhez a témához olyan nagy nevek nyújtottak nekünk segítségét, mint a Lush Cosmetics és a Nivea, így biztosak lehettek a sikerben. Azért azt nem árt megemlíteni, hogy a férfi esetében a szépségápolás még mindig kényes téma, de a mi legnagyobb örömünkre ez egyre megdőlni látszik. '>
5 hozzászólás

krisztike

11 éve, 1 hónapja és 25 napja

Tuti tippek ismét!mosolygó smiley

Ez az unisex parfüm valóban jó férfinak is?

válasz erre

bonita

11 éve, 1 hónapja és 25 napja

Én parfümöt vettem a barátomnak

válasz erre

pilótakeksz

11 éve, 1 hónapja és 25 napja

jók ezek az ajánlók, én majd jövőre innen fogok nézegetni mosolygó smiley

válasz erre

zsebibaba

11 éve, 1 hónapja és 25 napja

Én Lush-tól vettem ajcsit mosolygó smiley Még magamat is megleptem vele, majd írok róla egy blogot mert elvarázsolt az egyik termékük röhögő smiley

válasz erre

Linda

11 éve, 1 hónapja és 25 napja

hehe röhögő smiley én pont Nivea csomagot vettem a páromnak, mert azt szereti, bár nem a Sensitive családból választottam

válasz erre