7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak

2016. december 19.
12.4421
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mindjárt itt a karácsony, de még nem tudod mit vegyél férfi ismerőseidnek? Mai cikkünkben csupa-csupa hasznos dolgot mutatunk, melynek bármelyik pasi örülne, ha megkapná ajándékként. Még nincs túl késő, hogy beszerezed ezek közül valamelyiket.


Okostelefon megfizethető áron

Az okostelefonok évek óta a karácsonyi slágertermékek között van, egy pasi mindig örül egy csúcs készüléknek, főleg ha az nemrég került a piacra. Az Asus új Zenfone 3 készüléke az egyik legújabb az okostelefonok piacán. Hihetetlen teljesítménnyel dolgozik, gyönyörű dizájnnal rendelkezik, ráadásul megfizethető áron kapható. Ha egy ilyen készüléket veszel kiszemeltednek, akkor biztosan hálás szemekkel fog rád tekinteni, amint kibontja az ajándékcsomagot.

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak - 2. kép

Üzletembereknek szánt billentyűzet

Ha főnöködet szeretnéd meglepni egy szuper ajándékkal, akkor válaszd a Logitech K780-as Bluetooth-os billentyűzetét, mellyel bármelyin PC-hez, táblagéphez vagy mobiltelefonhoz is lehet csatlakoztatni akár egyszerre, aminek köszönhetően egy e-mailt percek alatt, kényelmesen meg tud írni az ember. Kialakításának köszönhetően az okostelefont vagy táblagépet is elhelyezhetünk a billentyűzeten.

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak - 3. kép

Fehérje csomag a sportolónak

Ha a kiszemelted állandóan sportol, akkor nagyszerű ajándék lehet számára egy fehérjékből és vitaminokból álló csomag. A BioTechUSA boltjaiban készségesen állnak rendelkezésedre szakértők, akik segítenek kiválasztani a legjobb termékeket, hogy kiszemelted a legjobb formába lendülhessen az ünnepek után is. A márka boltjaiban rengeteg féle termék megtalálható, akár a nagypapának is tudsz venni néhány hasznos vitamint.

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak - 4. kép

Szépségápolás pasiknak

Nem csak a csajoknak van szüksége különböző szépségápolási termékre, hanem bizony a pasiknak is. A The Body Shop üzleteiben többféle ajándékcsomag közül is lehet választani, minden korosztály számára, főleg fürdéshez hasznos ápolási termékek közül. Aki új borotvára vágyna, annak érdemes a Gillette karácsonyi ajándékcsomagjai között keresgélni, melyek különleges Star Wars kiadásban is kaphatóak. Erre egyik pasi sem mondana nemet.

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak - 5. kép

Könyvek, filmek

A pasik imádják a sci-fi és akció filmeket, könyveket. Ha ilyenekből szemezgetünk, akkor könnyedény meglephetjük szerettünket, hiszen egy ilyen ajándéknak mindenki örül. Ha a könyvbe néhány szép mondatot is beleírunk, akkor még személyesebbé tehetjük ajándékunkat. A legtöbb könyvesboltban karácsonykor nagyon jó akciók vannak, érdemes minél előbb lecsapni, például az új Harry Potter könyvre, melynek kortól függetlenül, mindenki örül.

Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak - 6. kép

3 hozzászólás

EszterSzabadkai

7 éve, 11 hónapja és 16 napja

A biotechusa csomag jó ötlet. Eszembe nem jutott volna.

válasz erre

blondi

7 éve, 11 hónapja és 16 napja

Ilyen Gillettet vettem páromnak, mert már régóta akar venni új borotvát, hát most lesz majd. mosolygó smiley

válasz erre

Minoni

7 éve, 11 hónapja és 17 napja

Könyv és film mindig befutó nálunk is röhögő smiley

válasz erre