9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

Kannabisz-étterem nyílik Angliában

2018. november 19.
21.5471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Egyre több pontján ismerik fel a világnak, hogy a kannabisz bizonyos összetevői nagyon jó hatást gyakorolnak egészségünkre, ezáltal a Canna Kitchen nevű brit vegetáriánus étterem bejelentette, hogy a jövőben olyan ételeket is árulnak, amiket kannabisszal dobtak fel.

Ezzel a Canna Kitchen lesz Anglia első kannabisz-étterme, ami már decemberben megnyitja kapuit Brighton városában, és azt tervezik, hogy minden ételükbe tesznek egy kicsit a sokak által csak drogként ismert alapanyagból, de nem azért, hogy vendégeik delíriumos állapotba kerüljenek.

Ennek az oka, hogy csak a kannabisz aromáját és olyan egészséges, hallucinációt nem okozó alapanyagokat kevernek az ételekbe, mint a CBD vagy a CBG, melyek pozitív hatást gyakorolnak a rák ellen, de fájdalmat, gyulladást és szorongást is csökkentenek.

Az Egészségügyi Világszervezet jelenlegi álláspontja szerint egyébiránt amennyiben a kannabisz így kerül feldolgozásra, semmiféle egészségügyi kockázattal nem jár, tehát a vendégek bátran próbálgathatják majd a különféle ételeket.