0 °Cgyenge köd
2020. december 01., kedd • Elza

Júliusi könyvújdonságok

Mariann , 2020. július 27.
Ebben a hónapban is érkezett néhány izgalmas könyvújdonság a szerkesztőségbe, melyek egészen biztosan elnyerik tetszéseteket ha valami izgalmas olvasmányra vágynátok. Mai cikkünkben közelebbről is megismerkedhettek ezzel a néhány szuper könyvvel.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Nora Roberts: Napfogyatkozás (A Kiválasztott krónikája 1.)

Nora Roberts neve sokak számára lehet ismerős, hiszen már évek óta lepi meg könyvekkel rajongóit, azonban legújabb regénye az eddig megszokottól teljesen eltérő műfajban született meg. Nora főleg romantikus és krimi műfajban írt eddig könyveket, de a Napfogyatkozás egy egészen más világba kalauzolja el az olvasót, méghozzá a Fantasy világába. A Napfogyatkozás egy könyvsorozat első része, melyben megismerjük főhőseinket, akiknek különleges képességeik lesznek egy vírusnak köszönhetően.

A világ ebben a formájában megszűnik és egy új világ kezdődik, ahol a mágia, a sötétség és a még megmaradt embernek küzdenek a túlélésért. Főhőseinkre is különleges hatással van a Végzet, emiatt pedig üldözni kezdik őket azok, akik még többet szeretnének megtudni a mágiáról. (Gabo kiadó, 3.990,-)

Steve Berry: A varsói protokoll

Steve Berryt sem kell sokak számára bemutatni, hiszen már évek óta több bestsellert is írt a krimi és a történelmi összeesküvések műfajában. Izgalmas történetei mindig lebilincselik olvasóit és most legújabb regénye, A varsói protokoll ismét elrepít minket a történelmi titkok világába. Főhősünk elkalauzol bennünket Belgiumba, Lengyelországba és Szlovákiába. Az olvasó a regény olvasása közben egyszerre tanulhat történelmet, politikát, vallást és ezek összefonódását, mely a világot irányítja.

Júliusi könyvújdonságok - 2. kép

Főhősünknek Cotton Malone-nek, az Igazságügyi Minisztérium volt ügynökének egy olyan aukcióra kell bejutnia, ahol a lengyel miniszterelnökről bocsátanak áruba kínos információkat. Azonban nem olyan könnyű ide bejutni, ugyanis a belépő egy értékes, szent ereklye, amit először el kell lopnia. Az akció dús jelenetek nem engedik, hogy egy pillanatra is letegyük a kezünkből a könyvet. (Gabo kiadó, 3.990,-)

Huszti Gergely: Mesteralvók hajnala

Tavaly év végén debütált Huszti Gergely első ifjúsági regénye, mely azonnal elnyerte a HUBBY az Év Gyerekkönyve-díját. Nemrégiben egy interjút is készítettünk az íróval, és többek között könyvéről is mesélt nekünk. A Mesteralvók hajnala egy ifjúsági fantasy regény, mely egy olyan világba repíti el az olvasót, ahol az alvás terhét az emberek helyett a mesteralvók viselték.

Júliusi könyvújdonságok - 3. kép

Miló, a kalandvágyó kamasz egy napon egy különleges spam után kezd el nyomozni és hamarosan egy mágikus világban találja magát, ahol nem elég kiállnia a megpróbáltatásokat, de saját, rejtett képességeit is fel kell fedeznie. A misztikumokkal teli regény sok tini kedvence lehet. (Ciceró kiadó, 3.490,-)
 
2 hozzászólás

Perec • Hiperaktív #2 • 4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Steve Berry jó író, szeretem a könyveit, tisztára mind Dan Brown.

Linda • Polihisztor #1 • 4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Érdekes Nora Roberts fantasy könyve, mindig csak romantikus regényeket irt.