15 °Ckevés felhő
2021. szeptember 25., szombat • Eufrozina, Kende

Júliusi könyvajánló

Mariann , 2021. július 22.
Nem múlhat el úgy a nyár, hogy ne mutassunk néhány könyvújdonságot, melyeket akár a tengerparton vagy a medence mellett is olvashatunk nyaralás alatt. A könyvek között találunk romantikus regényt és egy különleges naplót is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


R. Kelényi Angelika: Szédítő Balaton

A magyar szerzőtől ismét egy izgalmas regényt olvashatunk a Caroline Wood-sorozatból. Főszereplőnk újabb kalandokba keveredik, most éppen Magyarországon, ahol egy sokcsillagos szálloda konyhájára épül be az újságíró. Természetesen ismét halálos veszélybe sodorja magát, de ha jól csinálja a dolgokat, akkor ebből is ki fog kecmeregni.

Ha kíváncsi vagy az írónő új regényére, akkor mindenképpen szerezd be a nyárra ezt a szuper könyvet. (Álomgyár kiadó, 3.999,-)

Júliusi könyvajánló - 2. kép

Borsa Brown: Légy(ott) Isztambulban

Az írónő legújabb regénye egy könnyed, szórakoztató, de mégis az emberi érzelmeket boncolgató nyári történet, melynek középpontjában egy elvált, kétgyermekes nő áll, aki próbál talpra állni a csalódások után. Élete első szerelmének, Ramiznak, egy török fiúnak tett egy ígéretet, amit most szeretne betartani.

Fanni úgy dönt, hogy Törökországba repül, hogy találkozzon egykori szerelmével, de nem alakul minden úgy, ahogy szeretné. Ez a romantikus regény egy forró nyári estén tökéletes választás lesz. (Álomgyár kiadó, 4.499,-)

Júliusi könyvajánló - 4. kép

Budai Lotti: Akik poggyász nélkül utaznak

Budai Lotti legújabb regényében sajátos humorral mesél összekuszált sorsokról és testi, lelki kapcsolatokról. A történet főszereplője, Laura, akit éppen eljegyeznek, azonban hirtelen felbukkan gyerekkori szerelme. A lány, a férfi hatására teljesen összezavarodik és már abban sem biztos, hogy valóban a saját útját járja.

Végül egészen Indiáig utazik, hogy rátaláljon önmagára és új spirituális kalandokban vegyen részt. (Álomgyár kiadó, 4.199,-)

Júliusi könyvajánló - 3. kép

Ludányi Bettina-Sienna Cole: Nőiségnapló

Fedezd fel a benned lévő istennőt! A Nőiség napló segít abban, hogy felébreszd magadban a nőt, a kreatív nőt a különböző feladatokkal, meditációkkal és ásvány-, illóolaj-ajánlásokkal. Azonnal alkalmazható tanácsokat találunk benne és hasznos tippeket is.

Természetesen a naplóba írni is lehet, és kell is, hiszen így lehet elérni a legjobb eredményt az út során. (Álomgyár kiadó, 3.999,-)

Júliusi könyvajánló - 5. kép

 
3 hozzászólás

Tekla • Pipi #3 • 2 hónapja, 3 napja

Én most egy Steve Barry könyvet olvasok.

Pillangó • Hiperaktív #2 • 2 hónapja, 3 napja

Kerényi könyveit szeretem. jó pofák, szórakoztatóak.

Linda • Polihisztor #1 • 2 hónapja, 3 napja

Király könyvek.