9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Jön a VOLT Fesztivál, ezek lesznek a legjobb programok

2018. június 17.
17.8401
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A nyár egyik legnagyobb zenei fesztiválja már évek óta a soproni VOLT Fesztivál, mely a korábbi esztendőkhöz hasonlóan idén is hatalmas bulinak ígérkezik. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy összeszedjük nektek a legjobb programokat, melyekhez érdemes lesz kapcsolódni a hűség városába látogatva - akár egyetlen napra, akár egy egész hétre mennénk. Lássuk!


1. Szuper főbandák

Mivel a VOLT Fesztivál egy zenei rendezvény, értelemszerű, hogy elsőként a zenekarokat kell kiemelnünk a sorból, ami nem véletlen, hiszen elképesztően nagy nevek lépnek majd fel a nagyszínpadon. Olyan világsztárokat nézhetünk ugyanis meg Sopronban, mint az Iron Maiden - melynek napjára már minden jegy elkelt -, a Depeche Mode, a Limp Bizkit, a Hollywood Undead, az Avenged Sevenfold vagy Steve Aoki.

Jön a VOLT Fesztivál, ezek lesznek a legjobb programok - 2. kép

2. A kisebb színpadokon is nagy lesz a buli

Természetesen a nagyszínpad mellett a relatíve kisebb fellépőket is érdemes lesz megtekinteni, hiszen olyan nagyszerű magyar zenekarok látogatnak el Soporonba, mint a Kowalsky meg a Vega, a Kiscsillag, a Halott Pénz, a Fish! vagy a Leander. Persze mindez csak a jéghegy csúcsa, a teljes programot nézd meg a fesztivál honlapján, megéri!

3. Mozizz a VOLT-on

Aki járt már a VOLT-on, az jól tudja, hogy minden évben van valami újdonság. Ez idén a VOLT mozi lesz, a fesztivál területén ugyanis kialakításra kerül egy filmszínház, ahol kiszakadhatunk a nyüzsgésből, hogy a legnagyobb klasszikusok és kultfilmek mellett akár modern kasszasikereket is megnézhessünk majd.

Jön a VOLT Fesztivál, ezek lesznek a legjobb programok - 3. kép

4. Izgalmas vendégek a Diákhitel kávézóban

A VOLT Fesztivál egyik legkülönlegesebb helyszíne idén is talán a Diákhitel kávézó lesz, ahol minden nap rekreációs programok és izgalmas beszélgetések sokasága vár majd ránk. Lesz jóga, méregtelenítés, légzőgyakorlatok, miközben izgalmas vendégek is várnak majd ránk, így itt lesz Csernus Imre, Zacher doktor, Almássi Kitti, valamint D. Tóth Kriszta is.

5. Civil szervezetek nyitott programjai

A korábbi évekhez hasonlóan idén is rengeteg civil szervezet képviselteti majd magát a VOLT Fesztiválon, ezáltal aki szeretne megismerkedni velük, az bátran beülhet a sátraikba, kérhet szóróanyagot, részt vehet programjaikon, sőt még értékes ajándékokat is nyerhet. Olyan civil szervezetek lesznek a helyszínen, mint a Medical Mental Alapítvány, a KözösPont, de ott lesz a NoKamu sátor, a Nukleáris sátor, sőt mi több, a #fesztiválcserkészeknél akadálypályák, ügyességi- és szellemi vetélkedők, valamint akadálypályák is várnak ránk.
2 hozzászólás

EszterSzabadkai

6 éve, 4 hónapja és 3 napja

Zacher doki a legjobb! röhögő smiley Imádom a palit.

válasz erre

bettike

6 éve, 4 hónapja és 3 napja

Ez lesz az egyik legjobb volt. Jó zenekarok lesznek.

válasz erre