2019. június 20., csütörtök • Rafael

Jön a Sziget Fesztivál, ezek lesznek a legjobb programok

Brauny , 2018. augusztus 05.
Már csak néhány nap és újra elindul az ország egyik legnagyobb és legismertebb nyári fesztiválja, avagy a Sziget 2018, aminek részeként idén sem csak a nagyszerű zenekarok miatt lesz érdemes ellátogatni a helyszínre. Olyannyira nem, hogy az alábbiakban összegyűjtöttük a legjobb programokat, melyeket eszedbe se jusson kihagyni, ha szeretnél te is újra Szigetlakóvá válni!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Szuper headlinerek!

Bár rendkívül változatos programkínálattal kecsegtetnek a szervezők, azért a Sziget Fesztivál idén is leginkább a zenéről szól majd, ami nem meglepő, hiszen igazi világsztárok érkeznek Budapestre. Ha csak a legnagyobbakat emeljük ki a sorból, akkor is itt lesz Kendrick Lamar, a Gorillaz, Lana Del Rey, a Mumford & Sons, Dua Lipa, Kygo és az Arctic Monkeys.

Jön a Sziget Fesztivál, ezek lesznek a legjobb programok - 2. kép

2. Azért a kisebb zenekarokról sem szabad elfeledkezni!

Persze azért nemcsak a nagyszínpad előtt lesz érdemes letáborozni a Sziget 2018 alatt, hiszen a kisebb fellépők között szintén találhatunk igazi különlegességeket. Elég csak felsorolni olyan neveket, mint Willie Peyotte, a The Poppers, az Oscar and the Wolf, a Parov Stelar, a Fink, Wolf Alice, a Little Dragon vagy a Blossoms.

3. Dicséretes világzenei felhozatal!

2018-ban sem kell majd azért csalódnia azoknak, akik a világzenei élmények miatt látogatnak ki a Sziget Fesztiválra, hiszen ezen a téren újfent dicséretes felhozatalt sikerült összeállítaniuk a szervezőknek. Ott lesz például a francia Les Negresses Vertes, akik most először érkeznek hazánkba az angol punkot a sanzonnal és a flamencóval ötvöző zenéjükkel, de a svéd Garmarna is kiemelkedik a sorozatból, akik az ismert finn rapper, Paleface társaságában jönnek Magyarországra.

4. Boat Party!

Ha már egyszer a Szigetet minden oldalról víz veszi körül, akkor miért ne mennénk el egy szuper kis hajókázásra? Pláne, ha a fesztivál részeként indul a Boat Party, avagy a nagyszerű partihajó, ahol újabb különleges és egyedi zenei élmények és látványvilág vár ránk egy elegáns hajóról, ahonnan még Budapest belvárosa is megismerhető lesz.

Jön a Sziget Fesztivál, ezek lesznek a legjobb programok - 3. kép

5. Színház az egész Sziget!

Pláne abban az esetben, ha ellátogatunk majd a Nagy utcaszínházhoz, hiszen a kérdéses helyszínen a vad pörgés mellett lehetőséged nyílik megcsodálni egy hihetetlenül varázslatos és csodálatos színházi élményt a brit Wired Aerial Theatre vendégszereplésével. A társulat egy világszinten is egyedi produkciót hoz el a Szigetre, aminek részeként egy levegőbe emelt színpad előtt légi akrobaták adnak majd elő egy emlékezetes és elgondolkodtató darabot a fesztivál minden napján.

+1. Éld át a különböző aktivitásokat is!

A Sziget Fesztivál idén is gondoskodik arról, hogy egész nap a legkülönfélébb aktivitások várjanak az érkezőkre, így a rendezvény területén elszórtan valóban a legkülönfélébb elfoglaltságok részeseivé válhatunk. Filmvetítések, játszóház, tánc, energetikai kezelés, jóga, játszótér, sőt még egy mini óriáskerék is vár a látogatókra.
 
1 hozzászólás

zsebibaba • Überbrutál #1 • 11 hónapja, 1 hete és 3 napja

Azért jó, hogy nem csak a zenéről szól a sziget.