13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Iváncsics Zsolt jótékonysági céllal vállalja be a bevásárlókocsit

2014. szeptember 20.
2.1511
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Edina profilja, adatai
Edina
Iváncsics Zsolt neve nem igazán lehet ismerős, azonban nagyon különleges dolgot csinál, ugyanis egy bevásárlókocsit tol maga előtt, miközben maratont, vagy félmaratont fut.


Iváncsics Zsolt három éve azért küzd, hogy nehéz sorsú gyermekek életén segítsen. Célja pedig nem más, minthogy visszaadjon valamit a család nélkül maradt gyermekek számára, amely kimaradt az életükből. Mottója, hogy ha mosolyog egy gyermek, annál nincs jobb. Bár Zsolt családban nőtt fel, az otthon, édes otthon érzés mégis kimaradt az életéből.

Egyik nagy szerelme így a sport, az atlétika lett. Zsolt egyébként magánemberként egy hipermarket vezetője. Az pedig, hogy bevásárlókocsit tol maga előtt, három éve ötlött az eszébe, valamint a középpontban az áll, hogy tudjon segíteni a rászoruló gyermekeknek akár egy játékról, akár egy kis kedvességről legyen is szó. A háromgyermekes apuka legfőbb célja, hogy Magyarországon ne legyen síró gyermek.
3 hozzászólás

blondi

10 éve, 4 hónapja és 5 napja

Az ilyen dolgok mindig olyan csendben tűnnek el a sok érdektelen dolog között. Jó hogy legalább Ti írtok róla!mosolygó smiley

válasz erre

bonita

10 éve, 4 hónapja és 5 napja

Kár hogy csak most lehet róla hallani...pedig már 8 éve csinálja..

válasz erre

Linda

10 éve, 4 hónapja és 5 napja

Szép dolog amit tesz. mosolygó smiley

válasz erre