13 °Cszórványos felhőzet
2020. szeptember 30., szerda • Jeromos

Itt az év egyik legmeghatóbb reklámfilmje

Mariann , 2019. október 30.
Ismét izgalmas projektbe kezdett a Zwack Unicum, ugyanis nemrégiben debütált legújabb reklámfilmjük, melyben Presser Gáborral közösen idézik fel mindannyiunk közös élményeit a "Neked írom a dalt" című slágerrel.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Presser Gábort nem kell bemutatni sem a jelenlegi generációnak, sem az idősebb generációknak, hiszen a mai napig felcsendülnek dalai különböző házibulikon, családi vagy baráti eseményeken. Az egyik legismertebb dala ihlette az Unicum legújabb filmjét, amely az együtt töltött idő fontosságát és a közösen átélt élményeket állítja középpontba. A kis film felidézi az elmúlt évtizedeket, sokakat visszarepíti a múltba, amikor még sokol rádión szólt a Neked írom a dalt című zene a távolsági buszon.

A megható kisfilmben a Zwack Unicum gyár néhány dolgozója is feltűnik, akik közül sokan elsírták magukat, amikor hirtelen feltűnt a semmiből Presser Gábor. Sőt Zwack Sándor egyik régi álmai is valóra válhatott, ugyanis néhány másodperc erejéig ő is feltűnik a tömegben a videóban. A kisfilmet itt tudjátok megnézni:

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!