13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Itt az év egyik legmeghatóbb reklámfilmje

2019. október 30.
28.6451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ismét izgalmas projektbe kezdett a Zwack Unicum, ugyanis nemrégiben debütált legújabb reklámfilmjük, melyben Presser Gáborral közösen idézik fel mindannyiunk közös élményeit a "Neked írom a dalt" című slágerrel.

Presser Gábort nem kell bemutatni sem a jelenlegi generációnak, sem az idősebb generációknak, hiszen a mai napig felcsendülnek dalai különböző házibulikon, családi vagy baráti eseményeken.

Az egyik legismertebb dala ihlette az Unicum legújabb filmjét, amely az együtt töltött idő fontosságát és a közösen átélt élményeket állítja középpontba. A kis film felidézi az elmúlt évtizedeket, sokakat visszarepíti a múltba, amikor még sokol rádión szólt a Neked írom a dalt című zene a távolsági buszon.

A megható kisfilmben a Zwack Unicum gyár néhány dolgozója is feltűnik, akik közül sokan elsírták magukat, amikor hirtelen feltűnt a semmiből Presser Gábor. Sőt Zwack Sándor egyik régi álmai is valóra válhatott, ugyanis néhány másodperc erejéig ő is feltűnik a tömegben a videóban. A kisfilmet itt tudjátok megnézni: