7 °C
borús égbolt
2024. április 24., szerda
György

Itt a nyári nagy festés időszaka, próbáld ki a Poli-Farbe újdonságait

2018. június 10.
36.7441
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
AlicE profilja, adatai
AlicE
Volt idő - nem is olyan régen -, amikor otthonunk festése és meszelése leginkább csak azt a célt szolgálta, hogy fertőtlenítsük a falakat. Mára a falfestés egyfajta trendként jelenik meg a hétköznapokban, ezáltal ha divatosak szeretnénk lenni, akkor érdemes új árnyalatra kenni a belső helyiségeket, ezzel köszöntve a nyarat, az újrakezdést vagy éppen kifejezni belső kreativitásunkat.


A hazai tulajdonban lévő Poli-Farbe festékgyár tapasztalatai alapján a mai fiatalok körében az otthon szépítése nemcsak trend, hanem igény is lett egyben, aminek a DIY térhódításának jegyében egyre többen állnak neki saját kezűleg. Ha bennünk is ott lakozik a vállalkozó kedv az egész lakás, vagy legalábbis néhány helyiség újrafestésére, akkor nagyon fontos, hogy ahhoz megfelelő festéket válasszunk, hiszen senki sem születik rögtön mázoló képesítéssel, azonban például a Poli-Farbe modern, jól takaró és könnyedén felhordható termékei hozzásegítenek minket ahhoz, hogy saját magunk valósítsuk meg álmainkat, miközben a munka könnyítése miatt a szakemberek is nagy örömüket lelhetik benne.

A Poli-Farbe Platinum beltéri falfestékről

A Poli-Farbe Platinum beltéri falfesték a színes DIY festékek piacának egyik vezető szereplője, mely idén tavasztól megújult, modernebb csomagolásban található meg a boltok polcain - a jól ismert virágmotívumokkal. A festék legnagyobb előnye, hogy már egyetlen felvitt rétegben is tökéletesen fedi a falat, nem kell többször átkenni, nem kell aggódni a foltosodás miatt, a matt bevonat garantáltan egységes és tartós lesz, akár most próbálkozunk először falfestéssel, akár szakmabeliek vagyunk, és csak a munkánkat szeretnénk megkönnyíteni.

A Poli-Farbe Platinum búzafű (B70) és moha (M20) árnyalatai nyugtató hatással bírnak

A Poli-Farbe Platinum búzafű (B70) és moha (M20) árnyalatai nyugtató hatással bírnak



A 2014-ben Magyar Termék Nagydíjat nyert, idén pedig az Év Terméke díjat bezsebelt Poli-Farbe Platinum ráadásul teljesen csepegés-mentes, így nem kell feltétlenül letakarni mindent otthon, illatosított megoldásának hála pedig anélkül aludhatunk már aznap este a helyiségben, hogy rosszul lennénk az erős festékszagtól. Ezen felül a termék az egészségre sincs semmilyen káros hatással, hiszen nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet.

Gyönyörű iringó (I50) szín

Gyönyörű iringó (I50) szín



A speciális árnyalatok kedvelőinek ráadásul nagyszerű hír, hogy a gyártó idén hat új színt adott hozzá a palettához, így a babarózsa (B25), a ballagófű (B35), a borostyán (B80), az ezüstfa (E40), az iringó (I50) vagy nád (N30) csodálatos hangulatát is élvezhetjük otthonunk falai között.
Bővebb termékinformációk: kattints ide.

A Poli-Farbe Platinum matt latex falfestékről

Az év egyik legfontosabb termékfejlesztése a festékgyártó részéről a Poli-Farbe Platinum matt latex falfesték lett, ami főleg kisgyermekes családoknak lehet ideális választás. A festék ugyanis nem elég, hogy ellenáll a legkülönfélébb szennyeződéseknek, ha mégis összekoszolódott, egyszerűen lemosható és dörzsölhető színkopás, valamint színfakulás nélkül. Ideális választás emiatt gyerekszobába, konyhába, előszobába és étkezőbe is, hiszen festett fal ilyen könnyedén még soha nem volt tisztán tartható.

A Poli-Farbe Platinum matt latex ribizli (R50) árnyalata

A Poli-Farbe Platinum matt latex ribizli (R50) árnyalata



Az innovatív újdonság olyan szennyeződésekkel szemben is tökéletes megoldást nyújt, mint a zsír, az olaj, a kávé vagy a vörösbor, de tesztelték csokoládéval, mustárral és a gyermekes családok miatt sárral, sőt ceruzarajzokkal is - a gyártó szerint egyik sem fogott ki rajta. Nagy előnye még a latex festéknek, hogy felülete teljesen penészálló, vagyis fürdőszobákban, illetve más magas páratartalmú helyiségekben is megfelelő választás. Sőt mi több, már most 30 különböző árnyalatban elérhető!
Bővebb termékinformációk: kattints ide.


Forrás: Poli-Farbe

Szponzorált tartalom!
5 hozzászólás

moni1294

4 éve, 11 hónapja és 12 napja

Nekem még az a félig lefestett szoba is tetszik! mosolygó smiley

válasz erre

Lili

6 éve, 4 hónapja és 11 napja

Utolsó kép nagyon ötletes! meglepett smiley

válasz erre

zsebibaba

6 éve, 4 hónapja és 16 napja

Erre a festékes nem nagyon lehet rosszat mondani. Egyébként van valakinek személyes tapasztalata?

válasz erre

zitucska

6 éve, 4 hónapja és 16 napja

meglepett smiley wow asszem legközelebb ilyen festéket veszünk. Nagyon jónak hangzik.

válasz erre

Edit90

6 éve, 4 hónapja és 17 napja

Óriási találmány ez a matt latex festék. Azt nem is tudtam, hogy nem veszélyes és lehet nyugodtan aludni mellette festés után.

válasz erre