9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Ismét rejtélyes körülmények között halt meg egy 18 éves modell

2017. december 12.
21.9821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Egyáltalán nem kifizetődő manapság modellnek állni, amit jól bizonyít Ivana Smit esete is, akire egy háztömb hatodik emeletének teraszán találtak rá a minap, miután a rendőrségi jelentés szerint kieset a huszadik emeletről.

A 18 éves modell állítólag ott partizott, holtteste pedig teljesen meztelen volt, és bár néhány ruhadarabját megtalálták, a bugyija és a cipője azóta sincs meg, a maláj rendőrség pedig ennek ellenére is úgy véli, hogy nem bűncselekmény történt, azonban ezt a lány családja nem akarja elhinni.


kép'>Ismét rejtélyes körülmények között halt meg egy 18 éves modell - 2. kép

Ivana szintén Malajziában élő nagypapája szerint nem hiszik el a rendőrségnek, hogy nem bűncselekmény történt, sőt furcsa nekik az is, hogy a helyszínről sem fotót, sem beszámolót nem tudtak mutatni, sőt a hatóságok azonnal le is zárták az ügyet, pedig a kihallgatott szomszédok szerint Ivana a történtek előtt veszekedett valakivel.

Ismét rejtélyes körülmények között halt meg egy 18 éves modell - 3. kép

A rendőrség egyébiránt alkoholt és ecstasy-t is talált a modell szervezetében, aki 13 éve élt Malajziában a nagypapájával, és az ország egyik legismertebb gyerek-, majd később tini- és felnőttmodelljévé vált.