12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Ismét nőket alázott meg egy kínai óriáscég

2017. január 18.
7.7371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Kínában köztudott, hogy bár az ország megpróbál felzárkózni a nyugathoz - bizonyos szempontból ez sikerült is -, azonban a nők egyenjogúságát még mindig a semmibe veszik, amit mi sem bizonyít jobban más, mint egy a Tencent óriáscég évzáró mulatságán készült felvétel.

Az alig pármásodperces videót a Shanghaiist hozta nyilvánosságra, és óriási felháborodást váltott ki, hiszen bár sok céges bulin születnek titkos légyottok, ezen a videón azonban az látható, amint a nőket a színpadon, mindenki szeme láttára megalázzák.

A cég dolgozóinak ugyanis orális szexet imitáló játékot kellett végrehajtaniuk a színpadon, ezáltal a szájukkal kellett kinyitni egy üveget, amit kollégáik a lábaik közé fogtak, ami sokak szerint nagyon megalázó lehetett az érintett nők számára, akik bizonyára nemet mondhattak volna a felkérésre, de Kínában ez egy kicsit másképpen működik.

Az internetezők nagyon felháborodtak az üzenetküldő szolgáltatások fejlesztésével foglalkozó Tencent esetén, pláne annak fényében, hogy pont egy olyan vállalatnál történt ilyesmi, amely a nyugati és haladó gondolkodást igyekszik hirdetni.