2 °Cborús égbolt
2020. november 25., szerda • Katalin

Ismét itt a kijárási tilalom: néhány hasznos tipp, ha 8 óra után szórakoznál!

Brauny , 2020. november 11.
Miután heteken keresztül veszélyesen növekedett a koronavírus-járvány fertőzöttjeinek a száma országos viszonylatban, ezért várható volt, hogy a kormány korlátozásokkal szolgál majd, így itt az aktuális kijárási tilalom, aminek részeként meghatározták, hogy este 8 óra után nem lehet elhagyni otthonainkat - legfeljebb munkahelyi célzattal. Szórakozni azonban nem, és ha ez számodra is kellemetlenségeket okoz, tehát szívesen buliznál vagy kikapcsolódnál egy kicsit, akkor most jól figyelj, mert adunk pár tippet, ami segíthet túlélni ezt a remélhetőleg csak egy hónapig tartó időszakot.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Izzítsd be az internetet!

Ha minket olvasol, akkor nyilvánvalóan most is az interneten lógsz, amit nemcsak olvasgatásra használhatsz ki, hanem akár arra is, hogy közvetett formában, de együtt legyél a barátaiddal. A Zoom, a Teams vagy éppen a Skype ugyanis közel sem csak arra való, hogy az iskolai és a munkahelyi teendőket biztosítsa számunkra, hanem arra is, hogy összehozzon minket az ismerőseinkkel, lévén egy-egy konferenciahívás részeként akár több barátunkkal és barátnőnkkel is leülhetünk beszélgetni és mulatozni.

Ismét itt a kijárási tilalom: néhány hasznos tipp, ha 8 óra után szórakoznál! - 2. kép

Oké, nyilvánvalóan ez nem lesz pontosan olyan, mintha elmennénk egy szórakozóhelyre, és ott közvetlen közelről érintkeznénk velük, de telefonunk kameráján keresztül mindenki láthat majd minket, a képernyőn mi is láthatunk mindenkit, miközben ugyanúgy megihatunk egy-két italt, elszívhatunk pár cigarettát, sőt még a pizzarendelésről sem kell lemondanunk, tehát tényleg egészen olyan lesz az egész, mintha együtt lennénk.

Egy romantikus vacsora kettesben?

Ha nem a barátokkal vagy a barátnőkkel akarod tölteni az idődet, hanem a pároddal mennél el valahová szórakozni vagy romantikázni egyet, akkor a helyzeted sokkal könnyebb, hiszen legalább a másikat nem egy képernyőn keresztül kell látnod, ezáltal egy egészen teljes értékű élményben lehet részetek. Az egészet úgy kezdjétek el például, hogy bevonultok a konyhába, és készítetek valamilyen finom ételt, méghozzá azért, hogy egy romantikus, gyertyafényes vacsora részeként elfogyasszátok őket.

Ismét itt a kijárási tilalom: néhány hasznos tipp, ha 8 óra után szórakoznál! - 3. kép

Ezt követően jöhet egy romantikus fürdőzés vagy zuhanyzás közösen, aztán persze a gyertyafényes szobában egy kis kéj, az egészet pedig lezárhatjátok valami új mozifilmmel, kukoricázással és így tovább. Nyilván a sorrend variálható, mint ahogyan az említett elemek is cserélhetők, de szerintünk ezekből a dolgokból egy elég rendhagyó és romantikus este hozható össze.

Jöjjön egy ottalvós buli!

Ha mégis inkább a barátokkal vagy a barátnőkkel lennél például szombat este, és hajnalig partiznátok, akkor nincs más megoldás: vásároljatok be alaposan mindenből, áldozzátok be valakinek a lakását vagy a nyaralóját - lehetőleg ott, ahol nem zavartok senkit sem - zárjátok magatokra az ajtót, és indulhat az ottalvós buli pontosan úgy, mint annak idején a kollégiumban vagy a nyári táborokban. Hidd el, jobb is kisülhet belőle, mint egy szórakozóhelyen!
 
1 hozzászólás

kalifa • Hiperaktív #1 • 1 hete és 6 napja

Társasjátékok ilyenkor nagyon jól jönnek.