2019. február 16., szombat • Julianna, Lilla

Ismét díjazta a Telenor a biztonságos internetezést népszerűsítő diákújságírókat

Brauny , 2018. május 15.
Idén is megszervezte az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált a Telenor és a DUE Médiahálózat, aminek részeként díjazásra kerültek azok a diákújságírók, akik képesek voltak ötletes és kreatív videókkal felhívni társaik figyelmét a biztonságos internetezésre.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A NetBiztos pályázat részeként díjazottak közül az első helyezést Szatmáry Zoltán érte el egy Zoli okos videóval, melyben az interneten terjedő veszélyek kapták a főszerepet, míg a második helyet megszerző Zöldi Bianka interjúkat készített olyan kortársaival, akik valós internete szaklatás áldozataivá váltak.

A pályázat harmadik helyezettje Hegedűs Benjamin lett, aki egy szemléletes példával mutatta meg, hogy mennyire lényeges a jelszavak védelme, valamint az is, hogy senkinek, még a saját barátainknak se adjuk tovább ezeket a fontos adatokat.

A Telenor fontosnak tartja, hogy felelős szolgáltatóként ne csak gyors internethálózatot biztosítson a felhasználóknak, hanem mindemellett biztonságos internethasználatra buzdítsák a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!