13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Ismerd meg a szórakoztatóipart átalakító digitális megoldásokat az Okostelefon Akadémián!

2015. május 27.
1.9581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
AlicE profilja, adatai
AlicE
Okostelefon Akadémia név alatt idén is megrendezésre kerül a Telenor jól ismert közösségi rendezvénye, amelynek részeként a látogatók június 3-án, a Millenáris D csarnokában első kézből és közérthető formában ismerhetik meg a szórakoztatóipart átalakító digitális megoldásokat.

A "Szórakozás a köbön! - avagy minden, amitől jobban leszel" alcímre hallgató eseményen a látogatók magától Ujj Mészáros Károlytól ismerhetik meg, hogy miként jutott el a mozivászonra a Lita, a rókatündér című film, de a vendégeknek lehetőségük lesz megismerni a VR, avagy a virtuális valóság technológiáját is dr.

Takács Barnabás kutató-fejlesztő prezentálásában.

Nem maradnak érdekességek nélkül a zenei élmények kedvelői sem, így a látogatók Orbán Szabolcs segítségével megismerhetik a jelenleg elérhető legjobb minőségű hangtechnikákat, miközben Koren Balázs tanár a digitális megoldások oktatásban való szerepét prezentálja majd az egybegyűlteknek.

Az Okosakadémia Expo területén a Telenor és partnerei ráadásul jelen lesznek az összes nagy újdonsággal is, így a Samsung bemutatja a Galaxy S6 Edge készülékét, míg az LG A G4-es csúcsmodellt, miközben lesz okostombola, versenyek, játékok, értékes nyeremények, sőt mi több, még a 3D-s nyomtatásba is belekóstolhatnak a résztvevők.