12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Ismerd meg a Samsung Galaxy S8+ okostelefont

2017. június 12.
9.2711
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Március végén debütáltak a márka legújabb zászlóshajóinak számító készülékei, a Galaxy S8 és az S8+ modellek, melyek kinézetüket tekintve merőben eltérnek eddigi társaiktól. Mai cikkünkben bemutatjuk az S8+ modellt, mely nem csak egy telefon, hanem igazi művészi alkotásnak is tekinthető.


Törj ki a keretekből

Külső kialakítását tekintve egy egészen forradalmi dizájnnal találkozunk amikor kézbe vesszük az S8+ készüléket. A Samsung mérnökei egészen az alapokig mentek vissza, hogy újratervezzék a jelenlegi okostelefonokat és létrehozzanak valami újat, valami mást. Az Infinity Display kialakításnak köszönhetően a kijelzőnek gyakorlatilag nincs kerete.

Ismerd meg a Samsung Galaxy S8+ okostelefont - 2. kép

A keretek eltűnésével a kijelző nagyobb lett, de a készülék nem nőtt, sőt kecsesebbnek, karcsúbbnak hat. Ennek köszönhetően a 6,2"-os nagy kijelző kényelmesen elfér az ember kezében. Továbbra is megmaradt a korábbi modelleken már alkalmazott Edge megoldás, azaz a képernyő lefolyik a telefon szélein.

Hazánkban három féle színben érhető el az S8+: éjfekete, levendula és jeges szürke árnyalatokban.

Kapd el a pillanatot

Manapság gyakorlatilag mindenki kezében van egy okostelefon és ezzel együtt egy kamera is, így nem nehéz elkapni a legjobb pillanatokat. A Galaxy S8+ egy 12MP hátlapi kamerával és egy 8MP előlapi kamerával van ellátva, melyek hihetetlen gyorsan képesek megtalálni a fókuszt, így nem lesznek elmosódott fotóink. A szelfizést könnyíti meg a Smart Auto Focus, mely kifejezetten az arcokra fókuszál.

Ismerd meg a Samsung Galaxy S8+ okostelefont - 3. kép

A kamera funkcióba előre telepített matricák találhatóak, melyekkel vicces képeket, szelfiket készíthetünk. Ha pedig este szeretnél szép fotókat készíteni, akkor szintén jól jön a táskában egy S8+, ugyanis a hátlapi kamerába egy sokkal több fényt befogadó objektív került.

Többszörös biztonság

A Galaxy S8+ készüléket nem csak jelszóval lehet feloldani, hanem akár szemünkkel és az arcunkkal is megtehetjük azt. A készülékben egy írisz-szkenner található, mellyel egy szempillantás alatt feloldhatjuk készülékünket. Ez és a másik hasonló megoldás, az arcunk felismertetése is gyorsan működik, egyszerűen csak magunk felé kell emelni a készüléket.

Ha nem szeretnénk a szemünket vagy az arcunkat használni, akkor a telefon hátlapján találunk egy ujjlenyomat-olvasót is a kamera mellett. Már csak rajtunk múlik, hogy melyik megoldást választjuk.

Ismerd meg a Samsung Galaxy S8+ okostelefont - 4. kép

Még gyorsabb, még erősebb

A Samsung Galaxy S8+ készülékek a világ első 10nm processzorával vannak felszerelve, amely képes a teljesítményen gyorsítani és megnövelni az akkumulátor hatékonyságát. Ha pedig éppen elkezdene szakadni az eső, akkor sem kell pánikba esni, ugyanis a készülékek IP68-as víz és porálló besorolással rendelkeznek.

Ismerd meg a Samsung Galaxy S8+ okostelefont - 5. kép

Miért az S8+?

A márka új csúcskészüléke egyértelműen a legjobb andoridos mobil a piacon, teljesítményét és külső megjelenését tekintve is. Ha már unod az egyszerű kialakítású okostelefonokat, akkor érdemes belevágni és megismerni az Infinity Display-t és rengeteg csodás fotót, videót készíteni.

A Samsung Galaxy S8+ függetlenül 299 990 forintos áron kapható, de szolgáltatóknál ennél olcsóbban lehet hozzájutni.
1 hozzászólás

Pocok

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nem rossz telo de azért vannak hibái. Csajoknak elmegy.

válasz erre