2019. február 20., szerda • Aladár, Álmos

Indul a jelentkezés a 2018-as Vándortúrára

Mariann , 2018. március 12.
Idén nyáron immáron ötödik alkalommal rendezik meg hazánk egyik legnagyobb szervezett többnapos túráját, mely 112 kilométeres lesz és ezúttal a Bakony és a Balaton-felvidék legszebb vidékeire kalauzol. Március 12-től lehet jelentkezni a Fjällräven Vándortúrára, mely július 30. és augusztus 4. között lesz megrendezve.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Vándortúra Vinyétől Káptalantótiig fog tartani, mely 112 kilométeres táv, amit 5 nap alatt kell teljesíteni, azaz átlagosan 22 kilométert kell majd teljesíteni a résztvevőknek. A résztvevőknek maguknak kell a felszerelésüket hátizsákokban cipelni, az éjszakákat pedig sátraikban kell tölteni. A túranapok után közös vacsora és spontán közösségi programok várják a kirándulókat a táborhelyeken.

Indul a jelentkezés a 2018-as Vándortúrára - 2. kép


Minden évben lehetőség van a résztvevőknek egy szemétszedési akcióban részt venni, tavaly például rekordmennyiségű, összesen 120 kilogramm szemetet gyűjtöttek össze a túrázók az öt nap alatt. Az ötnapos túrára 60 000 forintért, a háromnapos túrára pedig 45 000 forintért nevezhetnek az érdeklődök.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!