18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Indul a 12. Balaton Sound Fesztivál

2018. július 04.
13.1851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Immáron 12.

alkalommal nyitja meg kapuit a Balaton egyik legkedveltebb zenei fesztiválja, ahol az 5 nap során olyan hírességek fognak fellépni mint például: The Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, vagy Alesso. Az erős lineupnak köszönhetően idén rekordra készül a fesztivál, ugyanis a szervezők 160 ezer látogatót várnak.

Mint minden évben, idén is a nagyszínpadon egymást váltják majd délután fél 6-tól a világsztárok, itt lesz többek között Oliver Heldens, Ty Dolla Sign, Ella Eyre, Timmy Trumpet, Jonas Blue, a W&W és Nervo. Eljön a hip-hop világsztár Big Sean is, Martin Marrix pedig két alkalommal is a lemezjátszók mögé fog állni, egyszer a nagyszínpadon, egyszer pedig a Jager Arénában saját kiadójával. 2018-ban megújult a nagyszínpad, melyről Fülöp Zoltán, a Sound egyik alapító-főszervezője mesélt:

Huszonhat koncepcióból, három fordulón keresztül került ki ?győztesen? a most elkészült új Nagyszínpad koncepciója, ami majd? 40 áttervezés után nyerte el végső és megvalósítható formáját. Egy dzsungelben elveszett, képzeletbeli várost jelenítünk meg, amely lehetne akár egy másik civilizációban vagy egy másik bolygón is.


Indul a 12. Balaton Sound Fesztivál - 2. kép


Több programhelyszín is megújult idén, többek között összeolvadt a tavalyi Party Aréna és a Jager Aréna, melynek köszönhetően egy közel 5000 m2-es helyszínné vált. Teljesen nyitottá tették a szervezők a helyet, egyedi dekorációval, teraszokkal, bárokkal vár közel tízezer soundozót délutántól hajnalig koncertekkel majd partikkal. Ismét egy saját helyszínen vonultatja fel sztárjait a világ egyik legkedveltebb, látványos show sorozata, az Elrow.

Indul a 12. Balaton Sound Fesztivál - 3. kép


A partihelyszínek mellett különböző kísérőprogramok teszik még izgalmasabbá a balatoni fesztivált. Lesznek utcaszínházak, sportolási lehetőség, foci VB közvetítés és egy őrületes matracos parti szombaton 14:00-tól, sok-sok felfújható állattal/matracokkal/pizzaszeletekkel.