19 °C
borús égbolt
2024. április 16., kedd
Csongor

Ilyen aranyosan reagálnak a kislányra, aki először mutatja meg új műlábát barátainak

2017. május 05.
8.6171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Anu egy mindössze hétéves birminghami kislány, akinek egy születési rendellenesség miatt már egészen apró korában amputálni kellett a jobb lábát, éppen ezért egészen korán lábprotézist kapott, amivel elég későn is tanult meg járni.

Mivel a kislány folyamatosan nő, ezért protézisét is rendszeres időközönként cserélni kell, és pontosan ez történt a minap, amikor egy új, méretben hozzá passzoló, rózsaszín lábat kapott orvosaitól.

Iskolába való visszatérését pedig nyomon követte a BBC helyi részlege is, ezáltal készítettek egy felvételt a kislányról, aki először tér vissza új lábprotézisével barátai közé, és ami ez után történik, az kis túlzással könnyeket csalhat a szemünkbe.

A kislányhoz ugyanis rögtön odaszaladnak, többen megölelik, és azonnal fogócskázni kezdenek vele, hiszen a kis Anut a protézise nem hátráltatja abban, hogy együtt játszadozzon kortársaival, aminek hála ő is könnyebben viseli fogyatékosságát.


Look what happened when she showed her friends her new sports blade. It's just gorgeous!???+? pic.twitter.com/Aa1UlnhlQy

? BBC Midlands Today (@bbcmtd) 2017. május 3.