13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Ijesztő: a fiatal pár kivett egy szobát, de kiderült, hogy valaki figyeli őket!

2018. szeptember 11.
11.3901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Dougie Hamilton egy 34 éves skót férfi, aki a barátnőjével együtt Kanadába utazott a napokban egy kis pihenésre, azonban egy menő hotel helyett inkább úgy döntöttek, hogy egy Airbnb-s apartmant vesznek ki maguknak, ahová gyorsan lepakoltak, majd nekivágtak a városnak.

Egész nap nem tartózkodtak tehát a szobában, de amikor este visszaértek, különös dologra lettek figyelmesek, lévén úgy érezték, mintha valaki figyelné őket, a kényelmetlenségüket pedig egy órára fogták, ami valahogy nem illett a helyiségbe.

Hamilton gyorsan meg is nézte az eszközt, és megdöbbenve tapasztalta, hogy egy rejtett kamera található benne, melyen keresztül csúnyán kilesték volna őket, de szerencsére mivel alig 20 percet töltöttek csak a szobában, semmi olyan dolgot nem csináltak, amit esetleg szégyellniük kellene.


kép'>Ijesztő: a fiatal pár kivett egy szobát, de kiderült, hogy valaki figyeli őket! - 2. kép

A fiatalok természetesen rögtön feljelentést tettek a rendőrségen, akik egyelőre csak annyit tudtak tenni az ügyben, hogy az Airbnb tulajdonosát előállították, de vélhetően soha nem derül majd ki, hogy ki tette oda azt a rejtett kamerát.