13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Így szabadulj meg az edzőscuccaid szagától

2019. június 22.
9.5431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Minden ruha anyaga más, így mindegyiket másképpen is kell mosnunk, hogy az anyag minél tovább ép maradjon és még akár évekig is hordani lehessen azt.

Az egyik vezető mosószer márka most megalkotta a legújabb illat és szagsemlegesítő moókapszuláját.

Minden anyagnak megvannak a saját igényei, és csak a megfelelően választott minőségi mosószer képes megőrizni a ruhák színét és formáját. A legtöbb sportruházat anyaga vízálló és légáteresztő, azonban ahhoz, hogy tartósan megőrizze ezeket a tulajdonságokat az anyag finoman kell velük bánni, nem mindegy mivel és hogyan mossuk őket. A P&G legutóbbi felmérése szerint a lakosság közel 70%-a hord szívesen sportruházatot a mindennapokban is. A válaszadók közel háromnegyede azonban fél a szagoktól, hiszen a szintetikus anyagok könnyebben megkötik a szagokat.

Az Ariel nemrégiben piacra dobott két új terméket is: az Ariel Complete Fiber Protection mosókapszulát és az Ariel Active Deo-Fresh mosókapszulát. Mindkét termék kiváló folteltávolító tulajdonsággal bír, de az Active Deo-Fresh kifejezetten sportruhák tisztításához fejlesztették ki. Egyedülálló módon segít eltávolítani a kellemetlen szagokat a textilből és kellemes, friss illatot biztosít.