Így engeszteld ki párodat, ha elfelejtetted a Valentin napot!

Brauny , 2018. február 14.
Ha te is most kaptál a fejedhez, hogy bizony-bizony ma van Valentin nap, a párod pedig minden évben elvárja, hogy meglepd őt valami kis aprósággal, akkor te is hatalmas pácban vagy. Vagy talán mégsem? Nyugi, van még remény, és mondjuk is, hogy mivel vághatod ki magadat gyorsan ebből a slamasztikából, illetve mivel engesztelheted ki a párodat!
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Gyorsan roham az első boltba!

A multik nagy előnye, hogy még késő este is nyitva vannak, így ha ajándék nélkül értünk volna haza, párunk pedig éppen most szeretné átadni az övét, akkor azonnal kérjünk egy kis szünetet és roham az első boltba. A pénzt pedig ne sajnáljuk, hiszen a gyufát már kihúztuk, nem kellene meg is gyújtani pluszban!

Így engeszteld ki párodat, ha elfelejtetted a Valentin napot!  - 2. kép

2. Egy rögtönzött vacsora még megmenthet!


Szerencsére nemcsak a boltok, az éttermek is nyitva vannak Valentin napkor, ami igazán kapóra jöhet most. Ha meglepődsz az ajándéktól, dobd be gyorsan, hogy a te meglepetésed pedig az, hogy ma elmentek egy szuper kis étterembe. Bár előre szólunk, hogy nem lesz könnyű dolgod, hiszen nemcsak te vagy ennyire híján a kreativitásnak, hogy étterembe viszed a párodat Valentin napkor, de azért ne add fel, csak lesz valahol egy szabad asztal.

3. Mondd meg, hogy csak hétvégén lesz ajándék!

Elfelejteni? Dehogy felejtettük el, csupán hétvégén lesz ajándék, mert nem hozta meg a futár a hó miatt. Persze magunkban tudjuk, hogy elfelejtettük, de semmi gond, ezzel nyerhetünk egy kis időt, sőt nem muszáj szegény futárra kennünk a dolgot, kereshetünk valós alibit is. Például egy jó filmet vagy egy jó koncertet a közelben, ami tényleg hétvégén lesz. Intézzünk rá gyorsan két jegyet, és probléma megoldva.

Így engeszteld ki párodat, ha elfelejtetted a Valentin napot!  - 3. kép

4. Persze lehetsz őszinte is!


Persze számtalan jól sikerült filmből láthattuk már, hogy noha a füllentés ideig-óráig megoldás, de a hazug embert könnyebben utolérik, mint a sánta kutyát, ergo választhatjuk az őszinteséget is. Ilyen esetekben vegyük elő a nagy boci szemeket, és kérjünk elnézést, hiszen biztos megvan a maga oka, amiért nem sikerült ajándékot venni a szerelmesek ünnepére.

5. Nincs ajándék, de cserébe bármit megteszel neki!

Hogy kiengesztelnéd? Ilyenkor engedd bátran szabadon a fantáziádat! A legjobb az, ha bármit megígérsz, de tényleg bármit. Például egy teljes napot az életedből, egy olyan film közös megnézését, amit te egyenesen gyűlölsz, vagy azt, hogy olyan dolgot is megteszel neki az ágyban, amit egyébként nem szoktál. Ne felejtsd el, nálad pattog a labda, itt az idő eldobni!
 
2 hozzászólás

Minoni • Polihisztor #2 • 1 éve, 5 hónapja és 12 napja

Nagyon jók. Ciki ha valaki elfelejti de meg lehet oldani.

Mirjam • Polihisztor #1 • 1 éve, 5 hónapja és 13 napja

Ezek nagyon jók. Bár nálunk senki sem felejtette el.