Igazi szörnyeteggé vált esküvő előtt a menyasszony, a vőlegény egy kijelentés miatt le is fújta az egészet

Brauny , 2018. december 06.
Még időben sikerült kilépnie kapcsolatából annak a fiatal férfinek, akinek menyasszonya a Mirror magazin szerint egy igazi szörnyeteggé - ők mókásan a bridezilla kifejezést használták rá - alakult közvetlenül az esküvő előtt, ahol mindenkinek a lelki világába sikerült beletaposnia.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A történet két szálon fut, és nagyon lényeges benne a vőlegény testvére, aki párjával már évek óta szeretett volna gyermeket, közvetlenül az esküvő előtt pedig sikerült is, azonban a menyasszony ezen teljesen kiakadt.

Bár senki sem értette, hogy miért, azonban megparancsolta, hogy vőlegénye testvére nem lehet ott az esküvőjükön, mert terhesen nem lehet koszorúslány. Aztán történt egy kis tragédia, kiderült ugyanis, hogy a vőlegény testvére elvetélt, mire a szörnyeteg menyasszony reakciója elképesztő volt.

Azt mondta ugyanis, hogy ha így alakult, akkor mégis jöhetne az esküvőre, ami az utolsó csepp volt a vőlegény poharában, így az utolsó órákban lefújta az egészet, és bár az nem derült ki a cikkből, hogy együtt maradtak-e, de nagy valószínűséggel nem.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!