6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

Igazi luxus: pezsgőben fürdették és aranykoporsóban temették a milliomos autókereskedőt

2018. április 05.
11.8251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A dél-amerikai Trinidad és Tobagót ugyan a szegényebb országok között tarthatjuk számon, azonban csakúgy, mint a világ többi részén, természetesen errefelé is élnek kirívóan gazdag emberek, mint amilyen a 33 éves Sheron Sukhdeo is volt egészen addig, amíg a múlt héten néhány jó akarója le nem puffantotta.

A főként autókereskedőként, majd később ingatlanosként is ismert férfi milliomosként, igazán fényűző életet élt, emiatt pedig rengeteg ellensége volt, de sokan szerették is, pláne családja és két gyermeke, akik utolsó útjára igazi luxuskörülményeket varázsoltak a férfinak.

Példának okáért értékes Moet pezsgőben fürdették meg a ravatalozás előtt, drága ruhákba, Timberland csizmába öltöztették, több tízmillió forint értékű aranyékszereket aggattak rá, aranykoporsóba fektették, és egy méregdrága Bentley-vel szállították utolsó útjára.


kép'>Igazi luxus: pezsgőben fürdették és aranykoporsóban temették a milliomos autókereskedőt - 2. kép

A beszámolók szerint Sukhdeo nem legális úton szerezte a vagyonát, ezáltal Trinidad és Tobago alvilágának egyik vezére volt, aki rendszeresen kivette a részét a bandaháborúkból, a történtek pedig ezek alapján egyáltalán nem meglepőek.