6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Idén is nagy szerepet kap a kreativitás és a képzőművészet a Sziget Fesztiválon

2017. augusztus 04.
7.4751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A szervezők bejelentették, hogy bár ma már az egész Sziget Fesztivál úgy néz ki, mint egy óriási művészeti tér, azonban az eseményen belül újra helyet kap az ArtZone, egy kifejezetten a kreativitásnak és a képzőművészetnek teret adó helyszín.

A kreatív placc középpontjába a programok tekintetében idén a divat került, így az egyik központi szereplő a PISZLI táskákat készítő Veress Réka lesz, de bemutatkozik a hipszter világ egyik legmenőbb márkájaként számon tartott Müskinn is.

Ezen felül az ArtZone közelében lesz megtalálható a POP UP sátor is, ahol a fiatal tervezők és divathoz kapcsolódó tehetségek mutatkozhatnak be, sőt lehetőség nyílik a közös alkotásra is, miközben olyan vendégek teszik tiszteletüket, mint Bukta Imre, Munkácsy Mihály-díjas magyar képzőművész.

Az ArtZone programjának összeállításakor egyébiránt idén is fontos szempont volt a re-cycling, avagy az újrahasznosítás, így a tavalyi sikeres események idén is szerepet kapnak, így ott lesz a helyszínen a Medence csoport RE-KONCEPT és Szék-készítő workshopja, a Kortárs Építészek Központ, a Unicorn Factory, valamint az AGORA és Magyar Mozgó Képtár művésztelepek.