Hűségprogramot indít a Starbucks Magyarországon

Mariann , 2018. október 06.
Idén októbertől indul a hazai kávézólánc Rewards elnevezésű hűségprogramja, mely már évek óta sikeresen működik a nemzetközi színtéren. A hűségprogram nemcsak a vásárlások után kínál kedvezményeket, hanem személyre szabott ajánlatokkal és különleges ajándékokkal is meglepi tagjait.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Starbucks Rewards program azzal a céllal jött létre, hogy a tagjai minden vásárláskor "igazi sztárnak érezhessék" magukat, ugyanis a vásárlások után járó csillagok gyűjtése egy feltölthető hűségkártyán landolnak, amelyeket a kávézólánc kedvezményekkel, ajándékokkal és egyedi ajánlatokkal jutalmaz. Külföldön már évek óta sikeresen zajlik a hűségprogram és mostantól már a hazai kávéimádók is élvezhetik.

Hogyan működik a Starbucks Rewards program?

A hűségkártya egy feltölthető plasztikkártya, amely ajándékkártya és hűségkártya is egyaránt. Tulajdonosa készpénz és bankkártya nélkül tud bármely magyarországi Starbucks kávézóban vásárolni a feltöltött összeg keretéig. Ha pedig regisztrálja magát és a kártyát a Starbucks weboldalán, az ajándékkártya hűségkártyává válik, amelyre minden vásárlás után ajándék csillagokat is kap.

A hűségprogramhoz bármely magyarországi Starbucks kávézóban lehet csatlakozni egy Starbucks Rewards kártya igénylésével és 1500 forint minimális feltöltéssel - mely azonnal levásárolható. Egy regisztrációt követően pedig folyamatosan figyelemmel kísérheti a felhasználó csillagainak számát, valamint a feltöltött egyenlegét. Sőt, ha véletlenül otthon felejti a plasztikkártyát, semmi gond, ugyanis okostelefonja segítségével is ugyan úgy tud vásárolni a kávézókban.

Hűségprogramot indít a Starbucks Magyarországon - 2. kép

Regisztrációkor mindenki 50 ajándék csillagot kap, mellyel a program Zöld fokozatú tagjává válik. 100 csillag után minden alkalommal egy választható ital a jutalom, ha pedig egy éven belül 200 csillagot is összegyűjt, a program Arany fokozatú tagjává válik. Arany fokozatú tagok születésnapjukkor ajándék kávét vagy süteményt kapnak a Starbuckstól. Minden 160 forint után 1 darab csillag szerezhető be, de különleges alkalmakkor a kávézó is meglepheti vele vendégeit.

Válj Te is a Starbucks Rewards hűségprogram tagjává!
 
2 hozzászólás

eperjam • Überbrutál #2 • 9 hónapja, 3 napja

De jó kis program ez!

Gizus • Überbrutál #1 • 9 hónapja, 4 napja

Sok ilyen hűségprogram van. Szeretik az ilyet az emberek.