Hosszútávú együttműködést kötött Hosszú Katinka és a BioTechUSA

Mariann , 2016. május 30.
A világ egyik legjobb versenyző úszónője már másfél éve dolgozik együtt a hazai táplálék-kiegészítő gyártóval, náluk jelent meg Katinka mindkét könyve, valamint az Iron Series termékcsalád is. Együttműködésük most egy teljesen új szintre lépett.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Mindeddig egy sikeres üzleti alapú kooperáció volt a két fél között, azonban mostantól egy teljesen új együttműködés lép életbe, ugyanis a felek egy öt évre szóló szponzorációs szerződést írtak alá, így Hosszú Katinka a márka arca lett. Mostantól a legtöbb óriásplakáton már Őt láthatjuk, illetve a rádiós szpotokban is az ő hangja fog felcsendülni. Legelső "munkája" az Arthro Guard termék promóciója, melyet maga az Iron Lady is használ ízületeire.

Az Arthro Guard egy olyan prémium minőségű étrend-kiegészítő, amely 17-féle hatóanyagot, köztük glükozamint, kondroitint, kollagént, MSM-et, kálciumot és mangánt tartalmaz. Katinka így nyilatkozott az új együttműködésről:

Én mindig olyan partnerekkel dolgozom együtt, akivel megvan az a bizonyos közös nevező, közösen tudunk gondolkodni és fejlődni, ilyen cég a BioTechUSA. A tárgyalások során Lévai Bálinttal, a vállalat ügyvezető igazgatójával jó barátok lettünk, és egy ideje reggel 6.00-kor együtt indítjuk a napunkat az edzőteremben. Barátságom és nagyrabecsülésem jeléül neki ajándékoztam azt az úszódresszt, amit a kazanyi világbajnokságon viseltem. A közös szemléletnek, a sikeres együttműködésnek és a jó kapcsolatnak köszönhető, hogy ez a korábban üzleti alapú kooperáció most egy teljesen új szintre lépett.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!