0 ℃Tiszta idő
2020. június 05., péntek • Fatime

Hollywood öt legrövidebb házassága

Mariann , 2019. április 28.
Hollywood érdekes egy hely. Még akkor is igaz mindez, ha a világ egészében nézzük. Azon a környéken ugyanis úgy élnek az emberek, mint sehol máshol a Földön. Hogy ez sokaknak követendő példa, az minden esetben a követőket minősíti, de jelen cikkünk tárgyaként nem őket, sokkal inkább az ott élő embereket kívánnánk minősíteni, lévén összegyűjtöttük minden idők legrövidebb házasságait, melyek szinte mindegyike Hollywoodhoz köthető, és meglepődünk, ha azt hisszük, hogy hónapokról beszélünk majd az alábbiakban...
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


1. Britney Spears és Jason Alexander

Kezdjük rögtön az egyik csúcstartóval, Britney Spears-szel, aki talán életének legzűrösebb időszakában gondolta úgy, hogy milyen jó móka lesz összekötni az életét gyerekkori ismerősével és szerelmével, ezért 2004-ben oltár elé állt Jason Alexanderrel, méghozzá stílusosan Las Vegasban. Bizonyára nem voltak túl józanok, hiszen a nagy boldogság nem tartott sokáig, mindössze 55 órával a házasság után ugyanis sor került a válásra, tehát alig két napig tartott Britney számára az egész.

Hollywood öt legrövidebb házassága - 2. kép

2. Carmen Electra és Dennis Rodman

Hogy Britney Spears őrültségét senki sem tudja felülmúlni? Hatalmas tévedés, hiszen itt van Dennis Rodman, az ismert kosaras, valamint Carmen Electra glamour modell, akik köröket vertek a pop hercegnőjének 55 órájára, mégpedig egy 9 órás időkerettel. Roman ugyanis bár oltár elé cibálta akkori barátnőjét, azonban a boldogító igen kimondása után 9 órával - tehát vélhetően egy kis alvással és józanodással később - semmissé tették az esküvőt, a kosaras ugyanis beadta a válókeresetet, mert szerinte nem volt döntésképes állapotban.

Hollywood öt legrövidebb házassága - 3. kép

3. Gábor ZsaZsa és Felipe de Alba

Magyar vonatkozású hollywoodi hírességnek is sikerült ezen a téren beírnia magát a rekordok könyvébe, hiszen Gábor ZsaZsa szintén azok közé a sztárok közé tartozik, akik alig pár óra alatt hozzámentek és elváltak valakitől. Ő Felipe de Alba kapcsán követett el hibát, és ezzel szintén rávert Britney Spears-re, hiszen nyolcadik férjétől alig 24 óra alatt el is vált, aminek az oka nagyszerű: a díva elfelejtette, hogy még nem vált el a korábbi párjától...

Hollywood öt legrövidebb házassága - 4. kép

4. Kim Kardashian és Kris Humphries

Azért voltak persze, akik néhány óránál és napnál tovább bírták, de még így is csúnyán magukra irányítottak minden figyelmet Hollywoodban. Kim Kardashian és Kris Humphries esetében sem tartott például túl sokáig a boldogság, Kanye West előtt ugyanis a reality sztár már volt férjnél, noha nem túl sokáig, hiszen mindössze 72 napig bírta akkori szerelme mellett, ami alig több mint 2 hónap.

Hollywood öt legrövidebb házassága - 5. kép

5. Jean Acker és Rudolph Valentino

Hogy a fentieken is volt-e, aki túltett? Megdöbbentő, de ha több évtizeddel visszautazunk az időben, akkor Hollywoodban rálelünk valóban minden idők legrövidebb sztárházasságát, mely a legenda szerint alig 6 óráig tartott. Ezt Rudolph Valentino és Jean Acker produkálták, akik a boldogító igen kimondása után csúnyán összekaptak, miután Jean kizárta Rudolphot a nászutas lakosztályból. A színész azonnal válást kiáltott, majd hazament, és bár válásuk csak egy évvel később lett hivatalos, azonban a nászutas lakosztálynál történt veszekedés után soha nem éltek egy párként, tehát a házasság tényleg nem tartott túl sokáig.

Hollywood öt legrövidebb házassága - 6. kép

 
3 hozzászólás

regeena • Pipi #3 • 1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Óriásiak gyors házasságok sokba kerülnek.

EszterSzabadkai • Megszállott #2 • 1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Az szép. Jó kis rövid házasságok. Ezeknek nem is számít nagyon az eskü.

leoni • Messiás #1 • 1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Nem minden házasság tart örökké, főleg hollywoodban.