2019. január 17., csütörtök • Antal, Antónia

Hivatalosan is kutyabarát munkahellyé vált a Telenor

Brauny , 2018. május 11.
Miután sikerrel zajlott az első kutyanap, a Telenor bejelentette, hogy minden péntek állatbarát nap lesz náluk, aminek a lényege nem más, minthogy a kutyabarát munkatársak ezeken a napokon bevihetik az irodába kedvenc állataikat.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A szolgáltató úgy véli, hogy ezzel nemcsak könnyedebb hangulatot teremtenek a munkatársak között, hanem javítják az ügyfelekkel való kapcsolatot is, miközben arra buzdítanak más cégeket, hogy lépjenek meg hasonló állatos munkanapokat.

A Telenor házban a modern munkakörülmények mellett számos kényelmi funkció is a rendelkezésünkre áll, így a napi munka mellett feltöltődésre is van lehetőség. Mégis nagyon sokat ad a mindennapokhoz, hogy a hét egy napján a kutyatulajdonosok kedvenceikkel együtt jöhetnek dolgozni: az állatok jelenléte erősíti a pozitív hangulatot és az egymással lazábban együtt dolgozó kollégákat is képes közelebb hozni egymáshoz. Ez javítja a cégen belüli közös munkát, a hatékonyságot, az eredményeket pedig ügyfeleink a szolgáltatásaink jobb minőségén keresztül érezhetik - mondta el Kiss Judit, a Telenor HR igazgatója.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!