18 °C
erős felhőzet
2024. április 28., vasárnap
Valéria

Megdöbbentő: egy egyéjszakás kaland során esett teherbe a transznemű apuka

2023. január 20.
60.2341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az egyik ismert brit napilap a közelmúltban számolt be egy egészen különleges történetről, ugyanis a 36 éves Danny Wakefield "anyai" örömök elé nézett pár éve, miután úgy döntött, hogy szünetet tart a tesztoszteronkezelésében.

Danny női nemi szervvel született, ám transzmaszkulinként, nembinárisként határozza meg magát. Emiatt szedett tesztoszteront éveken keresztül, de egy kis szünetre vágyott. Ekkor azonban volt egy egyéjszakás kalandja, melynek során teherbe esett, így egyszerre lehetett anyai és apai szerepben is, mivel végül vállalta a babát.

Közösségi oldalain számtalan bejegyzést tett közzé történetével kapcsolatban, ahol már 1 millióan követik őt. Elárulta, hogy bár nem érzi magát nőnek, ez nem jelenti azt, hogy ne tudná használni azokat a szerveit, amikkel született. A férfias kinézete miatt sokszor nem hitték el, hogy valóban terhes, ebből adódtak problémái, de egy egészséges babának adott életet.

@dannythetransdad I created an earth angel, is what I created! ???? #fyp #foryou #foryoupage #trans #nonbinary #birthingperson ? original sound - Dimpi shrestha