18 °C
borús égbolt
2024. május 02., csütörtök
Zsigmond

Ilyen megható pillanatokat tud eredményezni egy elfelejtett nászajándék

2016. szeptember 13.
4.9971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Kathy és Brandon egy átlagos fiatal amerikai házaspár, akiket óriási meglepetés ért a napokban, amikor egy esküvői meghívás alkalmából ráébredtek arra, hogy bár közel 10 éve házasok, még mindig nem nyitottak ki egy ajándékot.

A kis csomagot elmondásuk szerint még Alison nagynéni adta nekik azzal a felirattal, hogy kizárólag az első veszekedést követően bontsák ki.

Habár a pár több alkalommal is hajba kapott már egymással, ugyanakkor mindig megfeledkeztek a kedves kis ajándékról, aminek a kibontására most került csak sor.

Ilyen megható pillanatokat tud eredményezni egy elfelejtett nászajándék - 2. kép

A csomagban két vaskos borítékot találtak, amelyek közül az egyik Kathy-nek, a másik Brandonnak lett címezve, és egy kis pénz társaságában egy-egy szívhez szóló üzenetet találtak benne, amelyben néhány jó tanács kapott helyet veszekedés idejére.

Ilyen megható pillanatokat tud eredményezni egy elfelejtett nászajándék - 3. kép

Ennek megfelelően Kathy-nek azt írta Alison néni, hogy menjen, és vegyen a pénzből pizzát, garnélát vagy amit szeretnek, és csináljon mellé egy nagy kád fürdővizet. Brandonnak pedig csak ennyit írt: vegyen a pénzből virágot és egy üveg bort.

Ilyen megható pillanatokat tud eredményezni egy elfelejtett nászajándék - 4. kép

A pár szerint megfogadták Alison néni tanácsát, amitől így évek múltán is nagyon meghatódtak.