19 °C
szórványos felhőzet
2024. április 29., hétfő
Péter

Hazánkba is megérkezett a Samsung QLED 8K tévékészüléke

2018. október 28.
9.5671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Mostantól hazánkban is elérhető a márka legújabb televízió szériája, a Q900R QLED 8K, mely három - 65, 75 és 85 colos - képernyőméretben lesz kapható a boltok polcain.

A készülék képes bármilyen tartalmat 8K felbontásban megjeleníteni, mely elsősorban a mesterséges intelligencián alapuló felskálázási technológiájának köszönhető.

Az új készülékeket a márka tervezői a vásárlók igényeit szem előtt tartva tervezték meg. A Háttér mód segítségével a TV tökéletesen belesimul a környezetébe, könnyedén beépíthető akár a falba is, ugyanis az Észrevétlen Csatlakozás 2.0 megoldás egyetlen vezetékben egyesíti az optikai és tápkábeleket. Mivel egyelőre kevés a 8K tartalom, ezért a Samsung mérnökei kifejlesztettek egy mesterséges intelligencián alapuló felskálázási technológiát, mellyel az az eredeti képforrás felbontásától függetlenül prémium 8K minőségűvé alakítja akár a normál felbontású tartalmakat is.

Hazánkba is megérkezett a Samsung QLED 8K tévékészüléke - 2. kép

A legkisebb készülék már 1,6 millió forinttól érhető el a boltokban, míg a legnagyobb, a 85 colos képátmérőjű tévékészülék 4,7 millió forinttól érhető el.