8 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

Hihetetlen: Egy sírásba is belehalhat az anyuka!

2014. július 04.
1.9381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hihetetlenül ritka allergiától szenved a 43 éves Barbara Ward, akinek elképesztő esetét a Daily Mail hozta nyilvánosságra, lévén a két gyermeket nevelő édesanya nem mehet ki az esőre, nem sírhat, de még csak vizet sem ihat, mert súlyos vízallergiájába akár bele is halhat.

Az édesanya rendellenessége nem vele született, hanem az évek során alakult ki, és akkor derült fény rá, amikor egy egyszerű zuhanyozást követően olyan súlyos allergiás reakció alakult ki, ami anafilaxiás sokkot eredményezett, és ebbe kis híján bele is halt.

Akkor még az orvosok is azt hitték, hogy a vízben lehetett valami allergén anyag, de időközben kiderült, hogy konkrétan a vízre, illetve vélhetően a víz egyik összetevőjére allergiás az asszony, aki egyre súlyosabb tünetekkel rendelkezik, ezáltal bármilyen vízzel érintkezik, asztmás roham, fulladás kezdi el gyötörni, és kiütések is megjelennek rajta.

Barbara számára betegsége óta a leghétköznapibb teendők is kínszenvedéssé váltak, így még fürdeni és tisztálkodni sem tud a megszokott módon, csak speciális készítményekkel, sőt mi több, a sírás is tilos, mert saját könnycseppjei is halálos fenyegetést jelenthetnek rá.


kép'>Hihetetlen: Egy sírásba is belehalhat az anyuka! - 2. kép