19 °Cborús égbolt
2020. augusztus 15., szombat • Mária

Hétvégén újra Gyerek Sziget mozgással, dalolással és gyerekzsivajjal!

Brauny , 2017. június 08.
Tovább folytatódik a múlt hétvégén elindult Generali Gyerek Sziget a Hajógyári-szigeten, így június 10-én és 11-én újra változatos programok egész sorozata várja a kicsiket és a nagyokat az említett helyszínen.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A hétvégén így biztosan fellép majd Szalóki Ági, a mókás jazz világába kalauzolja el a nézőket Bolba Éva és a Jazzterlánc zenekar, és míg a Kalimpa Színház előadja A királykisasszony cipője című színdarabot, vasárnap Varró Dániel és Radványi Balázs nyitják a napot, majd őket a Holddalanap zenekar, illetve Bársony Bálint és Korzenszky Klára Hangszersimogató koncertje követi.

Persze egyáltalán nemcsak fellépők várják a látogatókat, hanem rengeteg interaktív kaland is! Itt lesz rögtön a FIRELIFE Erdőtüzes Akadálypálya, de utoljára nyitja ki kapuit a Varázs-sziget Drámasátor, sőt kipakol a Dechatlon Sport Park és a Ganz Rádióklub SE is.

Sőt mi több, a stresszes kisdiákoknak érdemes lehet ellátogatniuk a Suli Szamuráj Pontra regenerálódniuk, de itt lesz Pom-Bar maci, a UNICEF Gyereksarokban mókás foglalkozások várják a kicsiket, miközben számtalan más egyéb aktivitásra is sor kerülhet majd.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!