7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Hétvégén téged is vár a II. Fröccs és Barbecue Fesztivál

2014. június 04.
2.4621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
2014.

június 7-9. között kerül megrendezésre idén a II. Fröccs és Barbecue Fesztivál, amelynek a Bálna Budapest szolgáltatja a helyszínt, és a rendezvény középpontjában idén is a legjobb borokból készült frissítők, illetve a grillezett sültek kapják a főszerepet.

A rendezvény invitáló közleménye szerint a fesztivál első napján a szervezők világrekordot akarnak dönteni, így szeretnének egyszerre 1000 liternyi fröccsöt elkészíteni, aminek elfogyasztásában természetesen a látogatók segítségét kérik.

Az eseményen ugyanakkor a látogatók maguk is elsajátíthatják a legjobb barbecue sütésének fortélyait, sőt mi több, az elszántabbak akár még egy grillversenyen is megmérettethetik magukat, de természetesen nem hiányozhat a fesztiválról a legismertebb magyar frissítő, a fröccs sem, ami minden formájában, sőt mi több, olyan különleges változatokban is megtalálható lesz, amelyek alapjául vodka, sör és whiskey szolgál majd.

A II. Fröccs és Barbecue Fesztiválon idén is megválasztják a Pünkösdi Királyt, amely egy versenysorozatot takar, és bárki részt vehet rajta, ha elég elszántságot és bátorságot érez magában egy kis boriváshoz, lepényevéshez és erőfitogtatáshoz.