Hétvégén minden Telenor ügyfél korlátlan Hipernetet kap

Brauny , 2017. augusztus 01.
Alaposan szeretné feldobni az előttünk álló nyári hétvégét ügyfelei számára a Telenor, akik elhatározták, hogy augusztus 4. és augusztus 6. között minden felhasználójuk számára korlátlan Hipernetet biztosítanak.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A szolgáltató célja határozottan az, hogy néhány napig minden egyes ügyfelük megtapasztalhassa, hogy milyen élmény a Telenor Hello Data tarifákon belül elérhető korlátlan mobilinternet élménye.

Ennek részeként az előttünk álló hétvégén lekapcsolják az adatforgalmi számlálókat, így az összes ügyfél, a havidíjasok és a feltöltőkártyások egyaránt élvezhetik a Hipernet adta előnyöket, akár rendelkeznek aktív mobilinternet-előfizetéssel, akár nem.

A korábbi korlátlan Hipernet napok megmutatták, hogy ügyfeleink még inkább élnek a digitális kor lehetőségeivel, ha erre valóban gondtalanul nyílik lehetőségük. Ez inspirálta a májusban bevezetett Telenor Hello Data tarifacsalád létrehozását, amely nagy sikert aratott ügyfeleink körében. Ezen a hétvégén a más tarifacsomaggal rendelkező és a mobilinternettel még csak most ismerkedő telenorosokra is szeretnénk kiterjeszteni ezt a lehetőséget, hogy korlátozások nélkül használhassák Hipernet hálózatunkat és maradéktalanul élvezhessék a nyári hétvégét. - mondta el Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!