7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Hercegnős esküvői ruhákat készít a Disney

2020. február 19.
10.9931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ha mindig is úgy szerettél volna kinézni az esküvődön, mint a Disney hercegnői, akkor van egy jó hírünk, a legendás rajzfilmgyártó ugyanis bejelentette, hogy az Allure Brides segítségével hercegnős esküvői ruhák gyártásába kezdenek.

Kezdésnek egy 16 darabos kollekció érkezik, melynek látványtervei közül néhány máris napvilágot látott, azonban tudni kell, hogy nem a vásznon látott ruhák másolatait kapjuk meg, hanem egy-egy mesehős, például Ariel vagy Hófehérke által ihletett ruhákról van szó.

A Fairy Tale Wedding Collection néven piacra kerülő kollekció egyelőre nem tudjuk még mikor érkezik, és az árcédulája sem ismert, de megnyugodhatunk, hogy ezeket biztosan nem a magyarok, és nem is az átlagemberek pénztárcájához szabják majd.


Our Belle inspired gown is pure romance ? an elegant ballgown silhouette with lace detail and the perfect skirt for waltzing the night away. Stay tuned for the official launch of our new collection this Spring! #disneyweddings #disneyprincessstyle @disneyweddings @kleinfeldbridal

Allure Bridals (@allurebridals) által megosztott bejegyzés,