2019. február 21., csütörtök • Eleonóra

Hendrik Groen: Lesz ez még így se - könyvajánló

Mariann , 2016. november 13.
A 83 és 1/4 éves Hendrik Groen titkos naplója az elmúlt időszak egyik legnagyobb sikerét könyvelheti el magának. Hollandiában valóságos nemzeti hőssé vált, a rajongó már nem csak bögréikre nyomtatják rá a könyvtáros képmását, hanem sokan még magukra is tetováltatják. Mai cikkünkben bemutatjuk a Lesz ez még így se című könyvet.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Kevés olyan szórakoztató, humoros és egyben szarkasztikus könyvet tudunk felsorolni manapság, de Hendrik Groen könyve éppen ilyen. A Lesz ez még így se című regény főszereplője a 83 és 1/4 éves "nyugger", aki az Alkonypír öregek otthonában lakik, de nagyon unja az ottani életet, túl egyhangú. Egy napon megalapítja néhány bentlakó társával az Öreg, de még nem halott-klubot és a titkos kalandokról naplót vezet. Az öregek kaszinóba járnak, főzőtanfolyamra és még tájcsíra is, hogy életkedvüket fenntartsák.

Persze nem minden nap csak móka és kacagás, ugyanis szembe kell nézniük az elmúlás gondolatával, a barátsággal és a szerelemmel is. Ha valaki egyszer a kezébe veszi, biztosan nem fogja letenni a könyvet. Magával ragadó a történet és a cselekmény is, valamint az, ahogy egy idős úr látja a világot, a többi idős embert.

A könyv már elérhető a hazai könyvesboltokban, világszerte pedig jelenleg 29 nyelvre fordítják le. (Libri Kiadó, 3 599,-)
 
2 hozzászólás

krisztike • Überbrutál #2 • 2 éve, 5 hónapja és 17 napja

Tök jónak hangzik ez a könyv.

Enci • Überbrutál #1 • 2 éve, 5 hónapja és 18 napja

Már régen volt könyvajánlótok. Ezt tuti beszerzem jókat olvastam róla.